0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

Nemlendirici Bb Krem Holika Holika Holipop Moist Bb Cream Spf 30 /Pa++ Bej Moıst

499.90 TL
449.90 TL
Kazancınız: 50.00 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 02 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

BB-cream ipeksi pürüzsüzlükte bir bitiş sağlar, derin nemlendirici etkiye sahiptir ve cildin elastikiyetini arttırır. Yatıştırıcı etkisi vardır, ciltteki stresin ortaya çıkmasını önler. BB-krem kolayca uygulanabilir. Süt proteinleri, hyalüronik asit, shea ve soya fasülyesi içerir. ; BB-krem Polar Barrier™?, süt proteini ve seramid formülünü içerir. %50 oranında nemlendirici bileşenler içerir. Cildin gün boyu nemli kalmasını sağlar. . Polar Barrier™? formülü cildi çevrenin agresif etkilerinden korur. ; Normal ciltler için uygundur, kuruluğa ve pullanmaya eğilimli ciltler tercih edebilir. UV koruması vardır - SPF30 PA ++. ; Miktar: 30ml ; Made in Korea. ;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Cilt Tipi (moda-kişisel bakım):
Kuru
Form (cilt bakım -moda):
Krem
Görünüm (makyaj):
Parlak
Kapatıcılık (moda -fondoten):
Orta
Marka:
Holika Holika
Renk :
BEJ MOIST
SPF:
SPF 40 - 45

Sık Sorulan Sorular

Nemlendirici Bb Krem Holika Holika Holipop Moist Bb Cream Spf 30 /Pa++ Bej Moıst fiyatı ne kadar ?

Nemlendirici Bb Krem Holika Holika Holipop Moist Bb Cream Spf 30 /Pa++ Bej Moıst fiyatı 449.90 TL olarak öne çıkmaktadır.

Nemlendirici Bb Krem Holika Holika Holipop Moist Bb Cream Spf 30 /Pa++ Bej Moıst satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Nemlendirici Bb Krem Holika Holika Holipop Moist Bb Cream Spf 30 /Pa++ Bej Moıst En geç 02 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, Nemlendirici Bb Krem Holika Holika Holipop Moist Bb Cream Spf 30 /Pa++ Bej Moıst ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Nemlendirici Bb Krem Holika Holika Holipop Moist Bb Cream Spf 30 /Pa++ Bej Moıst ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Nemlendirici Bb Krem Holika Holika Holipop Moist Bb Cream Spf 30 /Pa++ Bej Moıst ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Nemlendirici Bb Krem Holika Holika Holipop Moist Bb Cream Spf 30 /Pa++ Bej Moıst ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.