AteşTech Aroma Difüzör Hava Nemlendirici Parlak Rosegold Kaplama Kumandalı Buhar Makinesi 550Ml

Kazancınız 33%
Yaza Merhaba
1,260.00 TL
864.66 TL
Kazancınız: 395.34 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 11 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Aroma Difüzör Nava Nemlendirici Buhar Makinesi Uzaktan Kumandalı 550ML. ; Rosegold Kaplama Parlak Ayna Görüntüsü. ; Paket İçinde: 1x Hava Nemlendirici, 1x Şarj Aleti Çıkmaktadır. ; Özellikleri 550 ml pp su tankı. güvenl kullanabileceğiniz 1.Sınıf abs plastik malzemeden üretilmiştir. ; 2. Uzaktan kumandalı. ; 3. 1, 3 ve 6 saate ayarlanabilir otomatik kapanma. ; 4. 7 renk değiştiren led ışıklı, karanlıkta hoş ve romantik bir atmosfer sunar. ; 5. Havayı tazeler, odanın kokusunu tatlılaştırır ve cildi nemlendirir. ; 6. Doğal Yogixo aromatik esanslarımız ile kullanıma uygundur. ; 7. Statik elektriği ortadan kaldırmada ve bilgisayar ve telefonlardan kaynaklı radyasyonunu azaltmada faydalıdır. ; 8. Aromaterapi yapmak, havayı nemlendirmek ve bakterileri temizlemek için suya birkaç damla aromatik koku koymanız yeterlidir. ; 9. Zarif tasarımı ile ve kullanım alanı ile yoga ve meditasyon stüdyolarında, evde, ofis, spa, otel, vb. yerlerde kullanıma uygundur. ; Üründe Kırılma, Darbe, düşme gibi durumlar garanti kapsamı dışında kalmaktadır. ;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla AteşTech

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Garanti Süresi (Elektronik):
2 Yıl
Marka:
Renk :
Rosegold


Sık Sorulan Sorular

AteşTech Aroma Difüzör Hava Nemlendirici Parlak Rosegold Kaplama Kumandalı Buhar Makinesi 550Ml fiyatı ne kadar ?

AteşTech Aroma Difüzör Hava Nemlendirici Parlak Rosegold Kaplama Kumandalı Buhar Makinesi 550Ml fiyatı 864.66 TL olarak öne çıkmaktadır.

AteşTech Aroma Difüzör Hava Nemlendirici Parlak Rosegold Kaplama Kumandalı Buhar Makinesi 550Ml satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

AteşTech Aroma Difüzör Hava Nemlendirici Parlak Rosegold Kaplama Kumandalı Buhar Makinesi 550Ml En geç 11 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, AteşTech Aroma Difüzör Hava Nemlendirici Parlak Rosegold Kaplama Kumandalı Buhar Makinesi 550Ml ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, AteşTech Aroma Difüzör Hava Nemlendirici Parlak Rosegold Kaplama Kumandalı Buhar Makinesi 550Ml ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

AteşTech Aroma Difüzör Hava Nemlendirici Parlak Rosegold Kaplama Kumandalı Buhar Makinesi 550Ml ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, AteşTech Aroma Difüzör Hava Nemlendirici Parlak Rosegold Kaplama Kumandalı Buhar Makinesi 550Ml ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.