Viata Anti Aging Anti Dark Spot Defense Booster Cream 50 Ml Leke Ve Kırışıklık Karşıtı Koruma Kremi

Kazancınız 28%
Yaza Merhaba
349.90 TL
256.39 TL
Kazancınız: 93.51 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 10 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Anti Aging Anti Dark Spot Defense Booster Cream 50 ml Leke ve Kırışıklık Karşıtı Koruma Kremi, cildinizdeki ince çizgileri azaltmaya, cildinizi canlandırmaya ve sıkılaştırmaya yardımcı olan zengin içerikli bir kremdir. Meyan kökü, Panthenol, Hyaluronik asit, Vitamin B3, Vitamin C ve Kollojen yönünden zengin içeriği sayesinde cildinize ihtiyacı olan nemi kazandırır, cildinizin elastikiyetini arttırabilir.

Günümüz koşullarında kötü hava şartları ve mavi ışığa maruz kalmak cilt yapısını olumsuz etkileyebilir. Anti aging, anti dark spot, defense booster krem, VIATA Ar-Ge ekibi tarafından formüle edilen patentli bir teknoloji kullanılarak cilt elastikiyeti için özel olarak tasarlanmıştır. Dış ortamın bu olumsuz etkileriyle savaşarak, cildinizin daha esnek, parlak ve eşit tonda olmasına yardımcı olur.

Bu 50 ml Leke ve Kırışıklık Karşıtı Koruma Kremi, yüz ve boyun bölgesine günde 2 defa, sabah ve akşam olmak üzere uygulanabilir. Kullanmadan önce yüzünüzü yıkayın ve ardından kreminizi uygulayın. Ürünün içeriği Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, C12-15 Alkyl Benzoate, Glyceryl Stearate, Cyclopentasiloxane, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Dextran, Cetyl Palmitate, Potassium Cetyl Phosphate, Glycyrrhiza Glabra Root Extract, Butylene Glycol, Dimethiconol, Hydrogenated Safflower Seed Oil, Caprooyl Tetrapeptide-3, Hydrogenated Lecithin, Sodium Oleate, Oligopeptide-68, Sodium Acrylates Copolymer, Zinc Gluconate, Helianthus Annuus Seed Oil, Dimethicone, PEG-100 Stearate, Hyaluronic acid, Hydrolyzed Collagen, Niacinamide, Bisabolol, Panthenol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, 3-o-ethyl ascorbic acid, Parfum, Xanthan Gum ve Disodium EDTA içerir.

Çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza ediniz. Gün ışığından ve sıcaktan koruyunuz. Kullandıktan sonra kapağını sıkıca kapatınız.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Cilt Tipi (moda-kişisel bakım):
Tüm Cilt Tipleri
Form (cilt bakım -moda):
Krem
Hacim (Kozmetik&Kişisel Bakım):
31 - 50 ml
Kullanım Amacı (kişisel bakım):
Canlandırıcı
Marka:
Viata
SPF:
Korumasız

Sık Sorulan Sorular

Viata Anti Aging Anti Dark Spot Defense Booster Cream 50 Ml Leke Ve Kırışıklık Karşıtı Koruma Kremi fiyatı ne kadar ?

Viata Anti Aging Anti Dark Spot Defense Booster Cream 50 Ml Leke Ve Kırışıklık Karşıtı Koruma Kremi fiyatı 256.39 TL olarak öne çıkmaktadır.

Viata Anti Aging Anti Dark Spot Defense Booster Cream 50 Ml Leke Ve Kırışıklık Karşıtı Koruma Kremi satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Viata Anti Aging Anti Dark Spot Defense Booster Cream 50 Ml Leke Ve Kırışıklık Karşıtı Koruma Kremi En geç 10 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.

aZall.com, Viata Anti Aging Anti Dark Spot Defense Booster Cream 50 Ml Leke Ve Kırışıklık Karşıtı Koruma Kremi ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Viata Anti Aging Anti Dark Spot Defense Booster Cream 50 Ml Leke Ve Kırışıklık Karşıtı Koruma Kremi ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Viata Anti Aging Anti Dark Spot Defense Booster Cream 50 Ml Leke Ve Kırışıklık Karşıtı Koruma Kremi ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Viata Anti Aging Anti Dark Spot Defense Booster Cream 50 Ml Leke Ve Kırışıklık Karşıtı Koruma Kremi ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.