DERMATONE Anti-Acne Tonic | Gözenek Sıkılaştırıcı, Akne Leke Karşıtı Mayıs Papatyası Özlü Tonik

Kazancınız 49%
DERMATONE Özel %30İndirim
349.00 TL
228.66 TL
Kazancınız: 120.34 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Anti-Acne tonic Aknekarşıtı tonik Sebum control formula toning solution • Salisilik asit • Allantoin • Chammomilla Recutita Flower Extract (alman papatyası çiçeği Ektratı ) • Panthenol Içeriğindeki salisilik asit ile cildinizi temizler ve ölü hücreleri nazikçe uzaklaştırır. Cildin yağ dengesini korumaya yardımcı olur. Nasıl kullanılır ? Akne karşıtı temizleme jeli ile cildinizi yıkadıktan vekuruladıktan sonra bir parça pamuk yardımı ile yüzünüze, boynunuza ve dekoltebölgenize uygulayınız. Durulamaya gerek yoktur. Içindekiler: Aqua, alcohol denat., propylene glycol, salicylic acid,phenıxyethanol, allantoin, chamomilla recutita flower extract, panthenol,ethylhexyglycerin, calcium hydroxide. Uyarı ve saklama koşulları: Haricen kullanım içindir. Göz ile temasından kaçınınız. Gözile teması halinde bol su ile yıkayınız. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde, odasıcaklığında, direkt güneş ışığından uzakta ve kendi ambalajı içerisindesaklayınız. Güneşe direkt çıkmayınız, güneş kremi ile kullanınız. Beklenmeyenbir etki görüldüğünde doktorunuz ile iletişime geçiniz. Yetişlinler içindir. Bu ilan Entegrapi ile listelenmiştir!

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Cilt Tipi (moda-kişisel bakım):
Yağlı
Hacim (Kozmetik&Kişisel Bakım):
151 - 250 ml
Kullanım Amacı (kişisel bakım):
Akne Karşıtı
Marka:
DERMATONE

Promosyonlar

Şu anda bir promosyon yok.

Sık Sorulan Sorular

DERMATONE Anti-Acne Tonic | Gözenek Sıkılaştırıcı, Akne Leke Karşıtı Mayıs Papatyası Özlü Tonik fiyatı ne kadar ?

DERMATONE Anti-Acne Tonic | Gözenek Sıkılaştırıcı, Akne Leke Karşıtı Mayıs Papatyası Özlü Tonik fiyatı 228.66 TL olarak öne çıkmaktadır.

DERMATONE Anti-Acne Tonic | Gözenek Sıkılaştırıcı, Akne Leke Karşıtı Mayıs Papatyası Özlü Tonik satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

DERMATONE Anti-Acne Tonic | Gözenek Sıkılaştırıcı, Akne Leke Karşıtı Mayıs Papatyası Özlü Tonik En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, DERMATONE Anti-Acne Tonic | Gözenek Sıkılaştırıcı, Akne Leke Karşıtı Mayıs Papatyası Özlü Tonik ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, DERMATONE Anti-Acne Tonic | Gözenek Sıkılaştırıcı, Akne Leke Karşıtı Mayıs Papatyası Özlü Tonik ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

DERMATONE Anti-Acne Tonic | Gözenek Sıkılaştırıcı, Akne Leke Karşıtı Mayıs Papatyası Özlü Tonik ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, DERMATONE Anti-Acne Tonic | Gözenek Sıkılaştırıcı, Akne Leke Karşıtı Mayıs Papatyası Özlü Tonik ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.