FORSANTE Alkolsüz Erkek Katı Parfüm / Solid Parfüme - %30 Esans Oranı - 20 Ml Edp

Kazancınız 48%
Forsanta Kozmetik Mağazasına Özel Tüm ürünlerde %15 İndirim
850.00 TL
517.14 TL
Kazancınız: 332.86 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

İçerik Bilgisi: Doğal balmumu, Shea butter, Hindistan cevizi yağı, Vit-E, Vit-B5, Esans %30 oranında. ; Ürünümüz vücudunuzun güzel bir kokuya sahip olmasını sağlarken, aynı zamanda koltuk altı içinde uygun olup doğal yağlardan oluşması nedeniyle dudak balmı olarak da kullanılabilir. ; Katı parfümler, esansiyel yağları, balmumu ve genellikle doğal yağlarla birleştirerek kompakt ve taşınabilir bir formda sunan benzersiz bir parfüm türüdür. ; Alkolsüz olmaları onları hem cilt dostu hem de daha uzun süreli koku sağlama özelliği ile dikkat çekici hale getirir. Konsantre bu ürünler, hafifçe sürüldüğünde derin ve zengin kokular yayarlar. ; Sıvı parfümlerin aksine seyahat dostudur çünkü sızma yapmazlar ve uçuşta yanınıza alabilirsiniz. Doğal içerikleri sayesinde cildi nemlendiren ve besleyen özelliklere sahiptirler. ; Alkolsüz Katı parfümler özel içerikleri ile alkolsüz olarak üretilmiştir ; Ekstra Kalıcı Yüksek oranda esans ve cilt nemlendirici özelliği ile kalıcılık sağlar. ; Doğal Taşıyıcı yağların, ve bal mumunun eşsiz doğal içeriği ile tanışın ; Besleyici Doğal özel içeriği sayesinde ve Vit-E & Vit-B5 desteği ile cildinizi besler ve sağlıklı bir görünüm sağlar. ; Nemlendirici İçerisindeki doğal taşıyıcı yağlar ile cildinizi nemlendirir. ;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Cinsiyet:
Erkek
Hacim (Kozmetik&Kişisel Bakım):
20 ml
Koku Çeşidi:
Odunsu
Marka:
FORSANTE
Yaş Grubu:
Yetişkin

Promosyonlar

Şu anda bir promosyon yok.

Sık Sorulan Sorular

FORSANTE Alkolsüz Erkek Katı Parfüm / Solid Parfüme - %30 Esans Oranı - 20 Ml Edp fiyatı ne kadar ?

FORSANTE Alkolsüz Erkek Katı Parfüm / Solid Parfüme - %30 Esans Oranı - 20 Ml Edp fiyatı 517.14 TL olarak öne çıkmaktadır.

FORSANTE Alkolsüz Erkek Katı Parfüm / Solid Parfüme - %30 Esans Oranı - 20 Ml Edp satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

FORSANTE Alkolsüz Erkek Katı Parfüm / Solid Parfüme - %30 Esans Oranı - 20 Ml Edp En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, FORSANTE Alkolsüz Erkek Katı Parfüm / Solid Parfüme - %30 Esans Oranı - 20 Ml Edp ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, FORSANTE Alkolsüz Erkek Katı Parfüm / Solid Parfüme - %30 Esans Oranı - 20 Ml Edp ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

FORSANTE Alkolsüz Erkek Katı Parfüm / Solid Parfüme - %30 Esans Oranı - 20 Ml Edp ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, FORSANTE Alkolsüz Erkek Katı Parfüm / Solid Parfüme - %30 Esans Oranı - 20 Ml Edp ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.