Akneli Ciltler İçin Pürüzsüzleştirici Kağıt Maske Yeppda Aha Bha Pha Mask 27 Ml

Kazancınız 38%
Yaza Merhaba
110.00 TL
70.79 TL
Kazancınız: 39.21 TL
Stokta
En geç 10 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Akneli Ciltler İçin Pürüzsüzleştirici Kağıt Maske Yeppda AHA BHA PHA Mask 27 ml, %1 aloe vera ve %1 centella ile yatıştırıcı bir etkiye sahiptir ve tahrişi engeller. %0.1 glikolik asit, %0.1 salisilik asit ve %0.1 gluconic acid aha-bha-pha kompleksi içerir.

Bu vegan ürün, temiz cilde veya tonik sonrasında uygulanabilir. Maskeyi cilde yerleştirin ve 15-20 dakika bekleyin. Daha sonra maskeyi çıkartın ve yüz, boyun ve dekolte bölgesine uygulamak için kalan esansı kullanın.

Buzdolabında soğutarak kullanım öncesi 10 dakika bekletebilirsiniz. Haftada 1 veya 2 gün kullanım önerilir. Bu ürün, MADE IN KOREA üretimidir ve RESMİ TÜRKİYE DİSTRİBÜTÖR GARANTİSİ sunulmaktadır.

  • İçindekiler: WATER, GLYCERIN, DIPROPYLENE GLYCOL, METHYLPROPANEDIOL, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, CENTELLA ASIATICA EXTRACT, PHENOXYETHANOL, PEG-60 HYDROGENATED CASTOR OIL, CARBOMER, TRIETHANOLAMINE, GLYCOLIC ACID, SALICYLIC ACID, GLUCONIC ACID, BETAINE, 1,2-HEXANEDIOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, XANTHAN GUM, DISODIUM EDTA, BUTYLENE GLYCOL, PARFUM, MENTHOL, SODIUM HYALURONATE

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Cilt Tipi (moda-kişisel bakım):
Tüm Cilt Tipleri
Form (cilt bakım -moda):
Likit
Hacim (Kozmetik&Kişisel Bakım):
16 - 30 ml
Kullanım Amacı (kişisel bakım):
Akne Karşıtı
Marka:
YEPPDA

Sık Sorulan Sorular

Akneli Ciltler İçin Pürüzsüzleştirici Kağıt Maske Yeppda Aha Bha Pha Mask 27 Ml fiyatı ne kadar ?

Akneli Ciltler İçin Pürüzsüzleştirici Kağıt Maske Yeppda Aha Bha Pha Mask 27 Ml fiyatı 70.79 TL olarak öne çıkmaktadır.

Akneli Ciltler İçin Pürüzsüzleştirici Kağıt Maske Yeppda Aha Bha Pha Mask 27 Ml satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Akneli Ciltler İçin Pürüzsüzleştirici Kağıt Maske Yeppda Aha Bha Pha Mask 27 Ml En geç 10 Mayıs Cuma günü kargoya verilir.

aZall.com, Akneli Ciltler İçin Pürüzsüzleştirici Kağıt Maske Yeppda Aha Bha Pha Mask 27 Ml ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Akneli Ciltler İçin Pürüzsüzleştirici Kağıt Maske Yeppda Aha Bha Pha Mask 27 Ml ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Akneli Ciltler İçin Pürüzsüzleştirici Kağıt Maske Yeppda Aha Bha Pha Mask 27 Ml ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Akneli Ciltler İçin Pürüzsüzleştirici Kağıt Maske Yeppda Aha Bha Pha Mask 27 Ml ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.