0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

Akneli Ciltler İçin Hafif Asidik Nemlendirici Bakım Kremi Yeppda Aha Bha Pha Cream 50 Ml

Kazancınız 2%
820.00 TL
799.90 TL
Kazancınız: 20.10 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Akneli ciltler için hafif asidik nemlendirici bakım kremi Yeppda AHA BHA PHA, cildin yağ, ölü hücre ve kirli kalıntılardan arınarak canlı ve sağlıklı bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Bu mucizevi kremde bulunan AHA, BHA ve PHA asitleri cildi nazikçe soyarak lekeleri, akneleri ve diğer cilt problemlerini gidermeye yardımcı olur.

  • İçeriğindeki % 4 Glucolic Asit cildi ölü hücrelerden arındırarak taze bir görünüm kazandırır.
  • % 2 Salicylic Asit cildin derinlemesine temizlenmesine yardımcı olurken, akne oluşumunu engelleyici özelliği sayesinde pürüzsüz bir cilt sağlar.
  • Akneli Ciltler için Hafif Asidik Nemlendirici Bakım Kremi'nin içerisindeki % 0,05 PHA cilt hücrelerinin yenilenmesine yardımcı olur.
  • Cildi derinlemesine nemlendirir ve besler.
  • Aynı zamanda cilt tonunu da düzenleyerek, cildin daha canlı görünmesine yardımcı olur.
  • Akneli Ciltler için Hafif Asidik Nemlendirici Bakım Kremi, cildin doğal nem dengesini korur ve aşırı yağlanmayı engeller.

Bu hafif ve kolay emilen krem, cildinize yoğun nemlendirme sağlayarak tüm gün boyunca pürüzsüz ve yumuşak bir his sağlar. Aynı zamanda, cilt tonunu düzeltir ve cildi canlandırır.

Akneli Ciltler için Hafif Asidik Nemlendirici Bakım Kremi, içeriğindeki doğal özler ve nemlendiriciler sayesinde cildinizi beslerken aynı zamanda bakım yapar. Ürün 50 ml olarak sunulmaktadır.

Akneli ciltler için hafif asidik nemlendirici bakım kremi Yeppda AHA BHA PHA Cream, ciltteki tüm sorunları hafifletmek için özel olarak formüle edilmiştir. Kendinizi harika hissetmeniz için sipariş verin!

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Cilt Tipi (moda-kişisel bakım):
Tüm Cilt Tipleri
Form (cilt bakım -moda):
Krem
Hacim (Kozmetik&Kişisel Bakım):
31 - 50 ml
Kullanım Amacı (kişisel bakım):
Akne Karşıtı
Marka:
YEPPDA
SPF:
Korumasız

Sık Sorulan Sorular

Akneli Ciltler İçin Hafif Asidik Nemlendirici Bakım Kremi Yeppda Aha Bha Pha Cream 50 Ml fiyatı ne kadar ?

Akneli Ciltler İçin Hafif Asidik Nemlendirici Bakım Kremi Yeppda Aha Bha Pha Cream 50 Ml fiyatı 799.90 TL olarak öne çıkmaktadır.

Akneli Ciltler İçin Hafif Asidik Nemlendirici Bakım Kremi Yeppda Aha Bha Pha Cream 50 Ml satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Akneli Ciltler İçin Hafif Asidik Nemlendirici Bakım Kremi Yeppda Aha Bha Pha Cream 50 Ml En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, Akneli Ciltler İçin Hafif Asidik Nemlendirici Bakım Kremi Yeppda Aha Bha Pha Cream 50 Ml ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Akneli Ciltler İçin Hafif Asidik Nemlendirici Bakım Kremi Yeppda Aha Bha Pha Cream 50 Ml ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Akneli Ciltler İçin Hafif Asidik Nemlendirici Bakım Kremi Yeppda Aha Bha Pha Cream 50 Ml ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Akneli Ciltler İçin Hafif Asidik Nemlendirici Bakım Kremi Yeppda Aha Bha Pha Cream 50 Ml ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.