ELENSILIA %80 Fransız Kolajeni Ve Haloxyl Içeren Kırışıklık Karşıtı Göz Kremi 10Gr

Kazancınız 24%
Yaza Merhaba
299.90 TL
230.27 TL
Kazancınız: 69.63 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

; ELENSILIA 10GR CPP COLLAGEN GÖZ KREMİ KUTUSUZ FAKAT KORUMA BANTLI OLARAK ÜRETİLMİŞTİR. ÜRÜN KUTUSU BULUNMAMAKTADIR. ; ; Güney Kore'li cilt bakım uzmanı Elensilia'dan %80 fransız kolajen özü ve glikozaminoglikanlar içeren göz kremi. Fransız kolajeninin besleyici ve onarıcı gücü, kırışıklık karşıtı bakım sağlar. Dermis tabakasının %90 ını oluşturan kolajen, kemikleri, cildi, kıkırdağı ve bağ dokuları oluşturur. 20 li yaşlardan itibaren her yıl %1 azalan kolajen sebebiyle, cilt zayıflar ve yaşlanma belirtileri ortaya çıkar. Kolajen özü, bu belirtilere karşı, ve yaşlanma belirtileriyle savaşır. ; ; Göz kremi, sıkılaştırma, aydınlatma ve nemlendirme etkisine sahiptir. Içeriğinde öne çıkan diğer özellik ise iki farklı patentli peptit içermesidir. ; ; syn-Coll: Kolajen üretimini arttırır, kolajeni bozulmaya karşı korur.. ; ; haloxyl: Şişkinliği ve koyu halkaları azaltır. ; içeriğinde bulunan altın, anti-Enflamatuar özelliğe sahiptir... ; ; ürün, paraben, mineral yağ, yapay koku içermez. ; ; nasıl kullanılır: Yeterli miktarda ürünü göz çevrenize masaj yaparak uygulayın. ; ; 10 gr Mini Size ; ; Dermatolojik olarak test edilmiştir ; ; Made In KOREA ; ; Içerik: Collagen extract, glycerin, niacinamide, butylene glycol, dimethicone, hydrogenated polydecene, purified water, triethylhexanoin, cetearyl alcohol, sodium acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, shea butter, cyclopentasiloxane, polyglyceryl-3 methylglucose dice tearate, dimethicone/vinyldimethicone crosspolymer, isohexadecane, ammonium acryloyldimethyltaurate/vpicopolymer, glycerylcar prylate, sodium polyacrylate, polysorbate 80, glycosaminoglycan, clofenesin, hydrogenated lecithin, adenosine, sorbitanoleate, allantoin, carbomer, vitamin tree oil, disodium edta , polysorbate 20, dextrin, cacao extract, steareth-20, gold (10ppm), 1,2-Hexanediol, palmitoyl oligopeptide, glycine, n-Hydroxysuccinimide, palmitoyltetrapeptide-7 , serine, glutamic acid, beta-Glucan, aspartic acid, leucine, alanine, lysine, arginine, tyrosine, phenylalanine, proline, threonine, valine, isoleucine, histidine, cysteine, methionine, chrysine, palmitoyltri peptide-1 ; ;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Cilt Tipi (moda-kişisel bakım):
Tüm Cilt Tipleri
Form (cilt bakım -moda):
Krem
Hacim (Kozmetik&Kişisel Bakım):
6 - 10 ml
Kullanım Amacı (kişisel bakım):
Yaşlanma Karşıtı
Marka:
ELENSILIA

Sık Sorulan Sorular

ELENSILIA %80 Fransız Kolajeni Ve Haloxyl Içeren Kırışıklık Karşıtı Göz Kremi 10Gr fiyatı ne kadar ?

ELENSILIA %80 Fransız Kolajeni Ve Haloxyl Içeren Kırışıklık Karşıtı Göz Kremi 10Gr fiyatı 230.27 TL olarak öne çıkmaktadır.

ELENSILIA %80 Fransız Kolajeni Ve Haloxyl Içeren Kırışıklık Karşıtı Göz Kremi 10Gr satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

ELENSILIA %80 Fransız Kolajeni Ve Haloxyl Içeren Kırışıklık Karşıtı Göz Kremi 10Gr En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, ELENSILIA %80 Fransız Kolajeni Ve Haloxyl Içeren Kırışıklık Karşıtı Göz Kremi 10Gr ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, ELENSILIA %80 Fransız Kolajeni Ve Haloxyl Içeren Kırışıklık Karşıtı Göz Kremi 10Gr ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

ELENSILIA %80 Fransız Kolajeni Ve Haloxyl Içeren Kırışıklık Karşıtı Göz Kremi 10Gr ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, ELENSILIA %80 Fransız Kolajeni Ve Haloxyl Içeren Kırışıklık Karşıtı Göz Kremi 10Gr ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.