%52 Kırmızı Propolis İçeren Antioksidan Bakım Kremi Derma Factory Propolis Cream 50Ml

Kazancınız 18%
Yaza Merhaba
699.90 TL
575.81 TL
Kazancınız: 124.09 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Güney Kore'li dermatologlar tarafından geliştirilen Derma Factory 'den Saf Kırmızı Propolis! %52 saf kırmızı propolis özü içerir! ; Ürün %84 aktif maddeden oluşur. ; Cildi parlatmak ve nemlendirmek için, özel brezilya kırmızıpropolisi içerir. ; Propolis, arıların hayatta kalmasına ve üremesine hizmetetmek için, arı tükürüğü ve balmumunun çeşitli bitkilerden elde edilenreçinelerle karıştırılmasıyla oluşan doğal bir maddedir. ; Propolisin bileşimi, reçineyi salgılayan ağacın türüne,bölgesine ve mevsimine göre büyük farklılık gösterir. ; Koyu kahverengi, yeşil, kırmızı, siyah gibi farklı propolisçeşitleri bulunur. ; Propolis, flavonoidler ve polifenoller de dahil olmak üzerevitamin, mineral ve amino asitler açısından zengindir. Güçlü antioksidan etkisağlar, , derinlemesine nem sağlar. ; Kırmızı propolis, arılar tarafından yalnızca Brezilya’nıntemiz bölgelerinde yetişen kırmızı ağaçların öz suyundan toplanan değerli birmaddedir. ; Ganjin’deki usta bir zanaatkarın elleriyle yapılmış seramikbir vazoda kırmızı propolis fermente edilir. Seramik vazo nemi önler ve havanınkabın üstündeki küçük deliklerden geçmesine izin verir, böylece seyreltilmemişkırmızı propolis çözeltisi toksik bileşenler olmadan uzun süre dayanır vefermantasyon ile cilt aktifleri çıkarılır. ; Propolis ve bal arasındaki fark nedir? ; Bal, arıların ağaçlardan ve çiçeklerden toplayarakoluşturdukları bir maddedir, propolis, arı tükürüğü ve enzimlerin farklıbitkilerden elde edilen reçinelerle karıştırılması ile elde edilen doğal birmaddedir. ; Propolisin vücut üzerinde bir çok yararlı etkisi vardır. ; Ph:5.0 ; Doku: krem ; Miktar: 50ml ; Dermatolojik test edilmiştir ; MADE IN KOREA ;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Cilt Tipi (moda-kişisel bakım):
Tüm Cilt Tipleri
Form (cilt bakım -moda):
Krem
Hacim (Kozmetik&Kişisel Bakım):
31 - 50 ml
Kullanım Amacı (kişisel bakım):
Nemlendirici
Marka:
DERMA FACTORY

Sık Sorulan Sorular

%52 Kırmızı Propolis İçeren Antioksidan Bakım Kremi Derma Factory Propolis Cream 50Ml fiyatı ne kadar ?

%52 Kırmızı Propolis İçeren Antioksidan Bakım Kremi Derma Factory Propolis Cream 50Ml fiyatı 575.81 TL olarak öne çıkmaktadır.

%52 Kırmızı Propolis İçeren Antioksidan Bakım Kremi Derma Factory Propolis Cream 50Ml satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

%52 Kırmızı Propolis İçeren Antioksidan Bakım Kremi Derma Factory Propolis Cream 50Ml En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.

aZall.com, %52 Kırmızı Propolis İçeren Antioksidan Bakım Kremi Derma Factory Propolis Cream 50Ml ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, %52 Kırmızı Propolis İçeren Antioksidan Bakım Kremi Derma Factory Propolis Cream 50Ml ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

%52 Kırmızı Propolis İçeren Antioksidan Bakım Kremi Derma Factory Propolis Cream 50Ml ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, %52 Kırmızı Propolis İçeren Antioksidan Bakım Kremi Derma Factory Propolis Cream 50Ml ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.