Arsimo 500 Adet Kapaklı 16 Oz Kraft Çorba Kasesi | 500'Lü Koli Çorba Restoran Lokanta Yemek Kasesi

Kazancınız 23%
Arsimo Özel%13 İndirim
1,999.00 TL
1,593.04 TL
Kazancınız: 405.96 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Kapaklı 16 oz kraft çorba kasesi, birinci kalite kartondan üretilmiştir ve gıda ile temasa uygun, çevreye duyarlı bir seçenektir. Bu çorba kaseleri, çorba, makarna, piyaz gibi soğuk ve sıcak yiyeceklerin paket servisinde kullanılabilir. Ayrıca yemeklerin dökülmemesini ve sıcaklığını korumasını sağlar. Hijyenik özellikleri sayesinde geri dönüşüme de uygundur. Cafe ve restoranların paket servislerinde tercih edebilirsiniz. Kapaklı 16 oz Kraft Çorba Kasesi (500 Adet) Bu kaliteli kraft karton çorba kaseleri, hem çevre dostu hem de pratik bir seçenektir. İşte bu ürünün öne çıkan özellikleri: Malzeme: Birinci kalite karton kraft.; Kapasite: 16 oz (yaklaşık 473 ml).; Çorba, makarna, piyaz gibi yiyecekler için idealdir.; Paket servislerde kullanımı kolaydır.; Isıyı korur ve dökülmeyi önler.; Hijyeniktir ve geri dönüşüme uygundur.; Cafe ve restoranlar için idealdir.; Bu çorba kaseleri, müşterilerinizin yemeklerini güvenli ve pratik bir şekilde taşımasına yardımcı olacaktır. Siz de işletmenizin paket servislerinde bu kaliteli ürünü tercih edebilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Arsimo

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:


Promosyonlar

Şu anda bir promosyon yok.

Sık Sorulan Sorular

Arsimo 500 Adet Kapaklı 16 Oz Kraft Çorba Kasesi | 500'Lü Koli Çorba Restoran Lokanta Yemek Kasesi fiyatı ne kadar ?

Arsimo 500 Adet Kapaklı 16 Oz Kraft Çorba Kasesi | 500'Lü Koli Çorba Restoran Lokanta Yemek Kasesi fiyatı 1593.04 TL olarak öne çıkmaktadır.

Arsimo 500 Adet Kapaklı 16 Oz Kraft Çorba Kasesi | 500'Lü Koli Çorba Restoran Lokanta Yemek Kasesi satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Arsimo 500 Adet Kapaklı 16 Oz Kraft Çorba Kasesi | 500'Lü Koli Çorba Restoran Lokanta Yemek Kasesi En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, Arsimo 500 Adet Kapaklı 16 Oz Kraft Çorba Kasesi | 500'Lü Koli Çorba Restoran Lokanta Yemek Kasesi ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Arsimo 500 Adet Kapaklı 16 Oz Kraft Çorba Kasesi | 500'Lü Koli Çorba Restoran Lokanta Yemek Kasesi ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Arsimo 500 Adet Kapaklı 16 Oz Kraft Çorba Kasesi | 500'Lü Koli Çorba Restoran Lokanta Yemek Kasesi ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Arsimo 500 Adet Kapaklı 16 Oz Kraft Çorba Kasesi | 500'Lü Koli Çorba Restoran Lokanta Yemek Kasesi ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.