%5 Volufiline İçeren Dolgunlaştırıcı, Sıkılaştırıcı Çift Fazlı Serum Derma Factory Blendin Serum

Kazancınız 17%
Yaza Merhaba
819.90 TL
682.13 TL
Kazancınız: 137.77 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Güney Kore'li dermatologlar tarafından geliştirilen Derma Factory 'den Volufiline Serum! %5 patentli porfirin yağ tabakası ve %60 kolajenli sudanoluşan altın karışım ile parlak, esnek bir cilt sağlayan elastikiyet serumu. ; %92,1 oranda aktif içeriğe sahiptir! ; %5 volufiline içerir,ikili işleve sahiptir. Yüksek oranda nem sağlar. %60 vegan kolajen suyu içerir. ; Patentli vegan porfirin ve kolajen sayesinde cildinesnekliğini ve dolgunluğunu arttırır. ; Mevcut kullandığı kremin nem kapasitesinin yeterliolmadığını düşünenler için, çift nem etkisine sahiptir. ; Bir çok değerlendirme ve araştırma sonrasında, yağ ve sutabakası arasındaki altın orana göre geliştirilmiştir. Hafif derecede yağlıbitiş sağlar emildikten sonra cildi yumuşak ve nemli bırakır. ; Suda çözünen vegan kolajen içerir. ; %100 orijinal Fransız Sederma şirketi tarafından patentliVolufiline içerir. ; Volufiline nedir? Fransız şirket Sederma tarafından geliştirilen patentli elastikiyet arttırıcıbir bileşendir. Sıkılaştırıcı bir içerik olan Anemarrhena asphodeloidesbitkisinin kök ekstresi, cildi yumuşatan ve besleyen, hidrojenlenmişpoliizobüten içerir. ; Cildinizin anında ışıltılı ve canlı görünüm kazanmasınısağlar. Kırışıklıklar, sarkık alanları doldurur ve cilde dolgunluk sağlar. ; Vegan kolajen içeriği, mikrobiyal fermantasyon yöntemi ileüretilir vegan sertifikalıdır. ; Jojoba tohumu yağı, Ayçiçek tohumu yağı ve macadamia tohumuyağı içerir. ; Ph: 6,4 ; Doku: çift fazlı serum. ; Kullanım: kullanmadan önce iyice çalkalayın. ; Yağlı bir cildiniz varsa bölgesel uygulayabilirsiniz. ; Aşırı kuru alanlara çift kat uygulama yapabilirsiniz. ; Soru: ürün rengi zamanla değişebilir mi? ; Ürün içinde yapay renklendirici, sentetik boyabulunmamaktadır. ; Rengin zamanla solması normaldir, güvenle kullanılabilir. ; Miktar: 30ml ;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Cilt Tipi (moda-kişisel bakım):
Tüm Cilt Tipleri
Hacim (Kozmetik&Kişisel Bakım):
16 - 30 ml
Kullanım Amacı (kişisel bakım):
Nemlendirici
Marka:
DERMA FACTORY

Sık Sorulan Sorular

%5 Volufiline İçeren Dolgunlaştırıcı, Sıkılaştırıcı Çift Fazlı Serum Derma Factory Blendin Serum fiyatı ne kadar ?

%5 Volufiline İçeren Dolgunlaştırıcı, Sıkılaştırıcı Çift Fazlı Serum Derma Factory Blendin Serum fiyatı 682.13 TL olarak öne çıkmaktadır.

%5 Volufiline İçeren Dolgunlaştırıcı, Sıkılaştırıcı Çift Fazlı Serum Derma Factory Blendin Serum satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

%5 Volufiline İçeren Dolgunlaştırıcı, Sıkılaştırıcı Çift Fazlı Serum Derma Factory Blendin Serum En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.

aZall.com, %5 Volufiline İçeren Dolgunlaştırıcı, Sıkılaştırıcı Çift Fazlı Serum Derma Factory Blendin Serum ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, %5 Volufiline İçeren Dolgunlaştırıcı, Sıkılaştırıcı Çift Fazlı Serum Derma Factory Blendin Serum ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

%5 Volufiline İçeren Dolgunlaştırıcı, Sıkılaştırıcı Çift Fazlı Serum Derma Factory Blendin Serum ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, %5 Volufiline İçeren Dolgunlaştırıcı, Sıkılaştırıcı Çift Fazlı Serum Derma Factory Blendin Serum ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.