MEVESE 4761 Kadife Balenli Destekli Dolgulu Askıları Çıkabilen Sütyen Ve Slip Takım

1,170.99 TL
Tükendi
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

İç çamaşırı takımımız MAN4761 koduyla satışa sunulmuştur. Bu takım, kısa açıklamasıyla birlikte sunulmaktadır ve 50 % Polyester 40 % Polyamid 10 % Elastan içerik bilgisine sahiptir. Takımımız Seksi Erotik tip bir takım olup, Polyester Elastan malzemeden üretilmiştir. Deseni olan takımımız Fantezi kullanım amacına uygun olarak tasarlanmıştır. Ayrıca, takımımızın Destekli özelliği, Push_Up özelliği, Balenli özelliği, Telli özelliklerine sahiptir... Kumaş tipi ise Örme dir. Takımımızın detayları Transparan Tül Detaylı şeklindedir.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
75B
Renk :
Mürdüm

Sık Sorulan Sorular

MEVESE 4761 Kadife Balenli Destekli Dolgulu Askıları Çıkabilen Sütyen Ve Slip Takım fiyatı ne kadar ?

MEVESE 4761 Kadife Balenli Destekli Dolgulu Askıları Çıkabilen Sütyen Ve Slip Takım fiyatı 1170.99 TL olarak öne çıkmaktadır.

MEVESE 4761 Kadife Balenli Destekli Dolgulu Askıları Çıkabilen Sütyen Ve Slip Takım satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

MEVESE 4761 Kadife Balenli Destekli Dolgulu Askıları Çıkabilen Sütyen Ve Slip Takım En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, MEVESE 4761 Kadife Balenli Destekli Dolgulu Askıları Çıkabilen Sütyen Ve Slip Takım ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, MEVESE 4761 Kadife Balenli Destekli Dolgulu Askıları Çıkabilen Sütyen Ve Slip Takım ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

MEVESE 4761 Kadife Balenli Destekli Dolgulu Askıları Çıkabilen Sütyen Ve Slip Takım ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, MEVESE 4761 Kadife Balenli Destekli Dolgulu Askıları Çıkabilen Sütyen Ve Slip Takım ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.