SepetinBurada Art002 U01 4278 Pretty Pinky 3 Katlı Pembe Çantalı Makyaj Seti Bernami Yeni

Kazancınız 3%
Yaza Merhaba
751.84 TL
726.28 TL
Kazancınız: 25.56 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Kızlar, bu makyaj seti ile ışıldamaya hazır olun! Şimdi güzelliğini ortaya çıkarma vakti. Girdiğin her ortamdaki en havalı kız olmaya ne dersin? Rengarenk göz farları, ojeler, çok sevimli tokalar… Hepsi senin havana hava katacak. Makyaj tazelemen gerekirse ya da sonradan makyaj yapmaya karar verirsen makyaj setini yanında taşıyabilirsin. Çantalı yapısı kullanım kolaylığı sağladığı gibi taşımayı da kolaylaştırır. Böylece gittiğin her yere bu seti de götürebilirsin.

Yeni tarzlar denemek veya ışıltılı makyajlarla parlamak isteyen tüm kızlar için bu makyaj seti içerisinde pek çok makyaj malzemesi bulundurur. Her şey senin hayal gücüne bağlı. Bakalım nasıl makyajlar yapacaksın!

Set içerisinde ayna bulunduğu için istediğin her yerde makyaj yapma özgürlüğüne sahipsin. Pretty Pinky 3 Katlı Çantalı Makyaj Seti ile kızlar hayallerindeki makyajı yapabilecek, hayal güçlerini ve yaratıcılıklarını geliştirirken özgüvenlerini de güçlendirecekler.

Kutu içerisinde göz farı, simli jel, dudak parlatıcısı, ruj ve oje bulunmaktadır. Bu ürünler toksik madde içermeyen malzemelerden üretilmiştir. Gerekli önlemlerin alınması ve yetişkin gözetiminde kullanılması tavsiye edilir. Kutu ölçüsü: 37 x 7 x 37 cm.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla SepetinBurada

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
Parça Sayısı:
0-50
Yaş (çocuk oyunları ):
4+ Yaş


Sık Sorulan Sorular

SepetinBurada Art002 U01 4278 Pretty Pinky 3 Katlı Pembe Çantalı Makyaj Seti Bernami Yeni fiyatı ne kadar ?

SepetinBurada Art002 U01 4278 Pretty Pinky 3 Katlı Pembe Çantalı Makyaj Seti Bernami Yeni fiyatı 726.28 TL olarak öne çıkmaktadır.

SepetinBurada Art002 U01 4278 Pretty Pinky 3 Katlı Pembe Çantalı Makyaj Seti Bernami Yeni satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

SepetinBurada Art002 U01 4278 Pretty Pinky 3 Katlı Pembe Çantalı Makyaj Seti Bernami Yeni En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, SepetinBurada Art002 U01 4278 Pretty Pinky 3 Katlı Pembe Çantalı Makyaj Seti Bernami Yeni ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, SepetinBurada Art002 U01 4278 Pretty Pinky 3 Katlı Pembe Çantalı Makyaj Seti Bernami Yeni ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

SepetinBurada Art002 U01 4278 Pretty Pinky 3 Katlı Pembe Çantalı Makyaj Seti Bernami Yeni ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, SepetinBurada Art002 U01 4278 Pretty Pinky 3 Katlı Pembe Çantalı Makyaj Seti Bernami Yeni ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.