0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

kochler 4 Başlıklı Mini Fascial Gun Profesyonel Masaj Tabancası Ve Masaj Aleti

879.00 TL
Tükendi
Ücretsiz Kargo
En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

4 Başlıklı Mini Fascial Gun Masaj Tabancası Özellikleri Kablosuz Kullanım: Şarj edilebilir özelliği sayesinde kablosuz olarak fişe takmadan dilediğiniz heryerde özgürce rahatlatıcı masajın keyfini çıkarmanızı sağlar. ; Güçlü Motor: Güçlü motoru dakikada 3200 RPM’ye kadar darbe sağlar en derindeki kaslara bile etki ederek yatıştırıcı bir masaj sunar. ; Çok Yönlü Kullanım: Çok yönlü kullanımı sayesinde vücudunuzun tüm bölgelerinde (Boyun, omuz, sırt, bel, karın, bacak, baldır, ayak) kolaylıkla kullanım sağlayabilirsiniz. ; Ayarlanabilir Masaj Hızı: Ayarlanabilir 6 farklı masaj hızı ile ihtiyacınıza göre nazik yatıştırıcı veya yoğun güçlü masaj sağlar. ; Fonksiyonel Masaj Başlığı: 4 farklı masaj başlığı ile ihtiyacınıza uygun masajı sağlar. ; Modaya Uygun Tasarım: Modern ve şık tasarımı ile her yerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. ; Sertliği ve kas ağrısını gidermek için farklı masaj ihtiyaçlarını karşılamak için: Kas ağrılarını ve sertliğini gidermeye yardımcı olur. ; Kan dolaşımını iyileştirin: Kan dolaşımını hızlandırarak vücudunuzu rahatlatır. ; Yumuşak doku sağlığını iyileştirin: Yumuşak dokuların sağlığını iyileştirir. ; EGZERSİZLERİ ARTIRIN: Egzersiz sonrası kasların toparlanmasına yardımcı olur. ; Teknik Özellikler Güç yöntemi: Şarj edilebilir lityum pil; Şarj kablosu tipi: Type-C ; Anma gerilimi: 7.4V ; Güç motoru: 24V ; Ana malzeme: ABS ; Kullanım ortamı: -5-40°C ; Ürün boyutu: 13,2cm x 13,4cm x 4,6cm ;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
kochler
Renk :
SİYAH

Sık Sorulan Sorular

kochler 4 Başlıklı Mini Fascial Gun Profesyonel Masaj Tabancası Ve Masaj Aleti fiyatı ne kadar ?

kochler 4 Başlıklı Mini Fascial Gun Profesyonel Masaj Tabancası Ve Masaj Aleti fiyatı 879.00 TL olarak öne çıkmaktadır.

kochler 4 Başlıklı Mini Fascial Gun Profesyonel Masaj Tabancası Ve Masaj Aleti satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

kochler 4 Başlıklı Mini Fascial Gun Profesyonel Masaj Tabancası Ve Masaj Aleti En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, kochler 4 Başlıklı Mini Fascial Gun Profesyonel Masaj Tabancası Ve Masaj Aleti ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, kochler 4 Başlıklı Mini Fascial Gun Profesyonel Masaj Tabancası Ve Masaj Aleti ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

kochler 4 Başlıklı Mini Fascial Gun Profesyonel Masaj Tabancası Ve Masaj Aleti ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, kochler 4 Başlıklı Mini Fascial Gun Profesyonel Masaj Tabancası Ve Masaj Aleti ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.