0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

WANDA NARA COSMETİCS 3In1 Rimel Mascara, Eyeliner, Pudra 3 Lü Set 1 Ad

Kazancınız 38%
249.00 TL
155.00 TL
Kazancınız: 94.00 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

WANDA NARACOSMETİCS 3IN1 RİMEL MASCARA, EYELİNER, PUDRA 3 LÜ SET 1 AD

 

3IN1 MASCARAEYELİNER PUDRA Seti Nedir;  RİMEL-MASCARA-PUDRA dan oluşan 3 lü setile
3 seri yeniden bir araya geldi ve busefer tamamen kalıcılıkta üst noktaya sahip. Aynalı pudra ile kolay kullanımsağlayabileceksiniz. Rimel sayesinde uzun kirpiklere sahip olabileceksiniz.İnce fırça yapıya sahiptir. Eyeliner ile ince çizgiler çekerek makyajınıza sondokunuşları sağlayabileceksiniz.

RimelKullanımı; Maskara fırçasını kirpiklerinin dibine oturt ve yukarı doğruzikzak hareketlerle döndürerek uca doğru sür ünüz . Bu sürüşşekli ile maskara kirpiklerinin tamamına uygulanır ve kirpiklerinin arasınaeşit şekilde dağılarak kirpiklerinin çok daha dolgun görünmesini sağlar.

 

Eyeliner Kullanımı; Fırçanın ucunu jel veya tozeyeliner'a batırın ve dıştan iç köşeye doğru kirpik çizgisine yakın olacakşekilde, kısa ve eşit hareketlerle sürün. İstiyorsanızdaha kalın bir çizgi için tekrar sürün. Islak uygulama için fırçayı hafifçenemlendirin, ardından toz formüle sürün.

 

Aynalı Pudra Kullanımı ; Geniş bir pudra fırçasınıkapağın içinde gezdir ve fazla pudrayı fırçadan silkeleyin. Fırçayı yüzünüzdeyağlanan ve parlayan bölgelere nazikçe uygulayın. Toz pudra yerine kullanımı daha kolay olan kompakttransparan pudrayı da istersen süngerle ya da fırçayla normal pudra uygulargibi uygulayabilirsiniz.

 

UYARI:
BASINÇLI KAP GÜNEŞ IŞIĞINDAN KORUYUNUZVE 50 DERECE DERECEYİ AŞAN SICAKLIKLARA MARUZ KALMAYINIZ, ALEV VEYA HERHANGİBİR AKÖR MALZEME ÜZERİNE PÜSKÜRTMEYİNİZ. KULLANIMDAN SONRA DA DELMEYİNİZ VEYAYAKMAYINIZ.


Mesafelisözleşmeler gereği 15-/1-çmaddesi gereğince sağlık ve hijyen açısındansatın aldığınız ürünün tesliminden sonra ambalaj, mühür, bant, paket koruyucugibi unsurları açılmış olan ürünlerin iadesi, sağlık ve hijyen açısından uygunolmayanların teslimine ilişkin sözleşmeler denilerek, bu tür mal ve ürünleriniadesi mümkün olmadığı belirlenmiştir. Tüketici kanununa göre kozmetikürünlerinde belirtilen hijyenik ambalaj, kilit, mühür vb. unsurların açılmışolmaları durumunda tüketicilerin cayma haklarını kullanamayacaklarıbelirlenmiştir.


WANDA NARACOSMETİCS  Türk MarkaPatent Kurumu TPE Tarafından 2022-141010Tescil numarası ile TESCİLedilmiş bir markadır.
 

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
WANDA NARA COSMETİCS

Sık Sorulan Sorular

WANDA NARA COSMETİCS 3In1 Rimel Mascara, Eyeliner, Pudra 3 Lü Set 1 Ad fiyatı ne kadar ?

WANDA NARA COSMETİCS 3In1 Rimel Mascara, Eyeliner, Pudra 3 Lü Set 1 Ad fiyatı 155.00 TL olarak öne çıkmaktadır.

WANDA NARA COSMETİCS 3In1 Rimel Mascara, Eyeliner, Pudra 3 Lü Set 1 Ad satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

WANDA NARA COSMETİCS 3In1 Rimel Mascara, Eyeliner, Pudra 3 Lü Set 1 Ad En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, WANDA NARA COSMETİCS 3In1 Rimel Mascara, Eyeliner, Pudra 3 Lü Set 1 Ad ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, WANDA NARA COSMETİCS 3In1 Rimel Mascara, Eyeliner, Pudra 3 Lü Set 1 Ad ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

WANDA NARA COSMETİCS 3In1 Rimel Mascara, Eyeliner, Pudra 3 Lü Set 1 Ad ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, WANDA NARA COSMETİCS 3In1 Rimel Mascara, Eyeliner, Pudra 3 Lü Set 1 Ad ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.