Clariss 316L Kararmaz Çelik Gümüş Renk Dalga Model Kelepçe Kadın Bileklik - Bj-Bb4636

Kazancınız 8%
Yaza Merhaba
395.51 TL
362.29 TL
Kazancınız: 33.22 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

316L Kararmaz Çelik Gümüş Renk Dalga Model Kelepçe Kadın Bileklik, zarif tasarımı ve özgün dalga modeli ile her tarza uyum sağlar. Ürün, özel 316L çelikten üretilmiştir ve kararmaz paslanmaz özelliği ile uzun süre kullanım sağlar. Parfüm, su, deterjan, dezenfektan gibi sıvı kimyasallardan uzak tutularak kullanılması tavsiye edilir. Dikkatli kullanımda kararma yapmaz.

Bilekliğin şıklığı her ortama kolaylıkla uyum sağlar, farklı bilek ölçülerine uygunluk gösterir. Sağlıklı ve mutlu günlerde kullanmanız dileğiyle…

  • Ürün tipi: Bileklik
  • Malzeme: 316L Kararmaz Çelik
  • Renk: Gümüş
  • Dalga modeli ile özgün tasarım

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Clariss

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
Tek Ebat
Cinsiyet:
Unisex
Maden Rengi:
Çok Renkli
Marka:
Materyal :
Metal
Taş Cinsi:
Yok
Yaş Grubu:
Yetişkin


Sık Sorulan Sorular

Clariss 316L Kararmaz Çelik Gümüş Renk Dalga Model Kelepçe Kadın Bileklik - Bj-Bb4636 fiyatı ne kadar ?

Clariss 316L Kararmaz Çelik Gümüş Renk Dalga Model Kelepçe Kadın Bileklik - Bj-Bb4636 fiyatı 362.29 TL olarak öne çıkmaktadır.

Clariss 316L Kararmaz Çelik Gümüş Renk Dalga Model Kelepçe Kadın Bileklik - Bj-Bb4636 satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Clariss 316L Kararmaz Çelik Gümüş Renk Dalga Model Kelepçe Kadın Bileklik - Bj-Bb4636 En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, Clariss 316L Kararmaz Çelik Gümüş Renk Dalga Model Kelepçe Kadın Bileklik - Bj-Bb4636 ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Clariss 316L Kararmaz Çelik Gümüş Renk Dalga Model Kelepçe Kadın Bileklik - Bj-Bb4636 ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Clariss 316L Kararmaz Çelik Gümüş Renk Dalga Model Kelepçe Kadın Bileklik - Bj-Bb4636 ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Clariss 316L Kararmaz Çelik Gümüş Renk Dalga Model Kelepçe Kadın Bileklik - Bj-Bb4636 ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.