0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

lilybyred 2’Li Mat / Parlak Far Paleti Little Bitty Moment Shadow 03 Cheerful Moment Mat / Parlak

Kazancınız 6%
849.90 TL
799.90 TL
Kazancınız: 50.00 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Lilybyred 2’li mat / parlak far paleti little bitty moment shadow ; 2'li göz farı paleti, kolay renk uyumu için biri mat, diğeri parıltılı olmak üzere ikilidir. ; Makyaj minimalistleri ve yeni başlayanlar için mükemmel olan bu göz farı paleti, günlük görünümler için mükemmel olan bir mat ve bir ışıltılı renk tonuyla birlikte gelir. ; Pürüzsüz formül göz kapaklarında topaklanma olmadan kusursuz bir şekilde erir. Uyumlu, yumuşak odaklı görünümler için beş tamamlayıcı renk kombinasyonu mevcuttur. ; (2 renk) 1.4g ; Made ın korea ;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Form (göz makyaj):
Toz
Görünüm (göz makyaj):
Mat
Hacim (Kozmetik&Kişisel Bakım):
Palet
Marka:
lilybyred
Renk :
03 Cheerful Moment Mat / Parlak

Sık Sorulan Sorular

lilybyred 2’Li Mat / Parlak Far Paleti Little Bitty Moment Shadow 03 Cheerful Moment Mat / Parlak fiyatı ne kadar ?

lilybyred 2’Li Mat / Parlak Far Paleti Little Bitty Moment Shadow 03 Cheerful Moment Mat / Parlak fiyatı 799.90 TL olarak öne çıkmaktadır.

lilybyred 2’Li Mat / Parlak Far Paleti Little Bitty Moment Shadow 03 Cheerful Moment Mat / Parlak satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

lilybyred 2’Li Mat / Parlak Far Paleti Little Bitty Moment Shadow 03 Cheerful Moment Mat / Parlak En geç 01 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, lilybyred 2’Li Mat / Parlak Far Paleti Little Bitty Moment Shadow 03 Cheerful Moment Mat / Parlak ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, lilybyred 2’Li Mat / Parlak Far Paleti Little Bitty Moment Shadow 03 Cheerful Moment Mat / Parlak ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

lilybyred 2’Li Mat / Parlak Far Paleti Little Bitty Moment Shadow 03 Cheerful Moment Mat / Parlak ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, lilybyred 2’Li Mat / Parlak Far Paleti Little Bitty Moment Shadow 03 Cheerful Moment Mat / Parlak ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.