0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

sema aksesuar 2'Li Incili Kırmızı Bileklik Ve Marteniçka Kırmızı Beyaz Şans Bilekliği Set - Dilek Mart Ipi

59.00 TL
39.00 TL
Kazancınız: 20.00 TL
Stokta
En geç 02 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri
Mağaza Sahibini Tanıyalım

Ürün Açıklaması

2'li incili Kırmızı Bileklik Ve Marteniçka Kırmızı Beyaz Şans Bilekliği Set - Dilek Bilekliği Mart Ipi. Paket içeriği: 2 Adet. Her yaşa ve bileğe uygundur. Marteniçka, iyilik, sağlık, bereket, iş, para gibi dileklerle bileklere bağlanmaktadır. Mart ayının herhangi bir günü bir dilek tutarak bileğinize takın. Leylek ya da kırlangıç gördüğünüz zaman bileğinizden çıkartıp bir bahar dalına takmanız yeterlidir. Kendinize ve sevdiklerinize hediye olarak tercih edebilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Cinsiyet:
Kadın
Kapama :
Geçirmeli
Maden Rengi:
Kırmızı
Marka:
sema aksesuar
Paket İçeriği:
2'li
Taş Cinsi:
İnci
Yaş Grubu:
Yetişkin

Sık Sorulan Sorular

sema aksesuar 2'Li Incili Kırmızı Bileklik Ve Marteniçka Kırmızı Beyaz Şans Bilekliği Set - Dilek Mart Ipi fiyatı ne kadar ?

sema aksesuar 2'Li Incili Kırmızı Bileklik Ve Marteniçka Kırmızı Beyaz Şans Bilekliği Set - Dilek Mart Ipi fiyatı 39.00 TL olarak öne çıkmaktadır.

sema aksesuar 2'Li Incili Kırmızı Bileklik Ve Marteniçka Kırmızı Beyaz Şans Bilekliği Set - Dilek Mart Ipi satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

sema aksesuar 2'Li Incili Kırmızı Bileklik Ve Marteniçka Kırmızı Beyaz Şans Bilekliği Set - Dilek Mart Ipi En geç 02 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, sema aksesuar 2'Li Incili Kırmızı Bileklik Ve Marteniçka Kırmızı Beyaz Şans Bilekliği Set - Dilek Mart Ipi ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, sema aksesuar 2'Li Incili Kırmızı Bileklik Ve Marteniçka Kırmızı Beyaz Şans Bilekliği Set - Dilek Mart Ipi ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

sema aksesuar 2'Li Incili Kırmızı Bileklik Ve Marteniçka Kırmızı Beyaz Şans Bilekliği Set - Dilek Mart Ipi ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, sema aksesuar 2'Li Incili Kırmızı Bileklik Ve Marteniçka Kırmızı Beyaz Şans Bilekliği Set - Dilek Mart Ipi ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.