Jump 28122 Indigo Ortopedik Günlük Erkek Çocuk Spor Ayakkabı Siyah Mavi

Kazancınız 9%
659.99 TL
599.88 TL
Kazancınız: 60.11 TL
Tükendi
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

28122 Siyah Mavi Ortopedik Günlük Erkek Çocuk Spor Ayakkabı, Jump markasının kaliteli ürünlerinden biridir. İster okulda ister sokakta kullanıma uygun olan bu ayakkabı, çocukların sağlıklı bir şekilde büyümelerinde yardımcı olacak ortopedik yapısı ile öne çıkıyor.

  • Kullanım Alanı: Günlük kullanım için tasarlanan bu ayakkabı, çocukların okulda, arkadaşları ile oyun oynarken veya dışarıda eğlence alanlarında rahatlıkla kullanabileceği bir üründür.
  • Dış Materyal: Jump 28122 ayakkabının dış kısmı yüksek kaliteli suni deri malzemeden üretilmiştir. Bu sayede ayakkabı hem şık görünüşüyl hem de dayanıklılığıyla dikkat çekiyor.
  • İç Materyal: Ayakkabının iç kısmında kullanılan tekstil malzeme, çocukların ayaklarını rahat ettirmek için özenle seçilmiştir. Ayakkabıyı giyen çocuklar, konforlu tasarımı sayesinde ayaklarında hiçbir sıkıntı hissetmeyecekler.
  • Taban Tipi: Jump 28122 ayakkabının tabanı düz taban tasarıma sahiptir. Bu sayede çocuklar rahat adım atabilir ve denge sorunu yaşamadan hareket edebilir.
  • Garanti: Jump, bu ayakkabı için 90 günlük bir garanti sunuyor. Bu süre içinde oluşabilecek herhangi bir üretim hatası için ürünü iade veya değiştirme fırsatına sahipsiniz.

Bu orijinal Jump ürünü, çocukların spor yaparken ve günlük hayatlarında kullanabilecekleri şık ve konforlu bir seçenektir. Siz de hemen sipariş verin, en kısa sürede kapınıza gelsin!

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Jump

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Bağlama Şekli (moda):
Bantlı
Cinsiyet:
Erkek
Dış Materyal :
Suni Deri
Kullanım Alanı :
Günlük
Marka:
Numara:
28
Renk :
SİYAH MAVİ
Taban materyal (ayakkabı):
Poli
Taban Tipi:
Düz Taban
Yaş Grubu:
Çocuk


Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.