Tecno 2023 Hot Beats 3D Hifi 4 Hoparlörlü Oppo Reno 4 Pro Type-C To 3.5Mm Jack Dönüştürücü Kablolu M Siyah

Kazancınız 11%
Yaza Merhaba
388.24 TL
343.98 TL
Kazancınız: 44.26 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Tecno 2023 Hot Beats 3D Hifi 4 Hoparlörlü Oppo Reno 4 Pro Type-C to 3.5mm Jack Dönüştürücü Kablolu Mikrofonlu Kulaklık Siyah, tüm Type-C ve 3.5mm Port girişli cihazlarda kullanılabilen bir kulaklıktır. Bu kulaklık tüm akustik sesleri ve müziğin özünü yansıtmakta ve derin efekt ve tiz seslerde 3D Hifi ses kalitesi ile kullanıcısını sürükleyici bir deneyime götürmektedir.

Bas performansının da sağladığı güç sayesinde tiyatro benzeri bir deneyim yaşatan bu kulaklık, 1.2 metre uzunluğa sahip güçlü sargılı kablosu ve uzaktan kumanda ses yönetimi ile hem pratik hem de kullanışlı bir kulaklıktır. Aynı anda çift ses sürücüsü ve toplamda dörtlü hoparlörü sayesinde sunduğu akustik performans oldukça üst düzeydedir.

Aktif Gürültü Önleme (ANC) özelliği bulunmayan bu kulaklık, mikrofon özelliği sayesinde kullanıcılarına telefon görüşmeleri yapma imkanı sunmaktadır. Zarif Metalik Doku tasarımı, parlak yüzey bitişi ve uzun ömürlü, dolanmayı önleyen ve onaylı 1,2 m TPE kablosu sayesinde oldukça dayanıklı bir kulaklıktır.

45° Açılı Kulak İçi Tasarımı sayesinde kullanıcılara sık düşmelerden korunma imkanı sağlamaktadır. Aynı zamanda, uzun süreli kullanım için tasarlanan bu kulaklık, rahat bir seçim haline gelmektedir.

Bu kulaklık, kulakiçi düz tip tasarımı ve çapraz renkli görünümüyle kullanıcıların beğenisine sunulmaktadır. Tek düğmeli uzaktan kumanda sayesinde kullanıcılara telefon görüşmelerini açıp kapatma, müzik oynatma ve durdurma, ses yüksekliğini ayarlama imkanı sunmaktadır.

Teknik Özellikleri

  • Bağlantı: 3.5mm Jack Girişli Kablolu
  • Kulaklık Modeli: Kulakiçi Düz Tip
  • Kullanım Alanı: Telefon
  • Kullanım Tipi: Kulakiçi
  • Mikrofon: Var
  • Renk: Çapraz Renkli
  • UC103.5mm to Type-C jack dönüştürücü Adaptör ile gelmektedir.

Not: Hijyenik ürünler kapsamında olan kulaklık ürünleri kullanıldıktan sonra iadesi kabul edilmemektedir.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Tecno

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Aktif Gürültü Önleme (ANC):
Yok
Bağlantı:
Kablolu
Garanti Tipi:
2 Yıl
Marka:
Mikrofon:
Var
Renk :
SİYAH


Sık Sorulan Sorular

Tecno 2023 Hot Beats 3D Hifi 4 Hoparlörlü Oppo Reno 4 Pro Type-C To 3.5Mm Jack Dönüştürücü Kablolu M Siyah fiyatı ne kadar ?

Tecno 2023 Hot Beats 3D Hifi 4 Hoparlörlü Oppo Reno 4 Pro Type-C To 3.5Mm Jack Dönüştürücü Kablolu M Siyah fiyatı 343.98 TL olarak öne çıkmaktadır.

Tecno 2023 Hot Beats 3D Hifi 4 Hoparlörlü Oppo Reno 4 Pro Type-C To 3.5Mm Jack Dönüştürücü Kablolu M Siyah satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Tecno 2023 Hot Beats 3D Hifi 4 Hoparlörlü Oppo Reno 4 Pro Type-C To 3.5Mm Jack Dönüştürücü Kablolu M Siyah En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, Tecno 2023 Hot Beats 3D Hifi 4 Hoparlörlü Oppo Reno 4 Pro Type-C To 3.5Mm Jack Dönüştürücü Kablolu M Siyah ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Tecno 2023 Hot Beats 3D Hifi 4 Hoparlörlü Oppo Reno 4 Pro Type-C To 3.5Mm Jack Dönüştürücü Kablolu M Siyah ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Tecno 2023 Hot Beats 3D Hifi 4 Hoparlörlü Oppo Reno 4 Pro Type-C To 3.5Mm Jack Dönüştürücü Kablolu M Siyah ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Tecno 2023 Hot Beats 3D Hifi 4 Hoparlörlü Oppo Reno 4 Pro Type-C To 3.5Mm Jack Dönüştürücü Kablolu M Siyah ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.