%20 Niasinamid İçeren Aydınlatıcı Cilt Bakım Serumu Derma Factory Niacinamide Serum 30Ml

Kazancınız 20%
Yaza Merhaba
549.90 TL
442.91 TL
Kazancınız: 106.99 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

BİLGİLENDİRME: DERMA FACTORY MARKASININ ÜRÜNLERİNİN ÇOĞUNDA DIŞ KUTU BULUNMAMAKTADIR. BU, MARKANIN KENDİ POLİTİKASIDIR. DIŞ KUTU MALİYETİNİ ORTADAN KALDIRARAK SADE AMBALAJLAR İLE ORTAYA ÇIKAN MARKA, AMBALAJ VE KUTU RENKLERİ, TASARIMI İLE DEĞİL, İÇERİK VE KALİTESİ İLE ÖNE ÇIKMAYI AMAÇLAYARAK KUTU MALİYETİNİ VE KAĞIT ATIĞI EN AZA İNDİRMEK ADINA ÜRÜNLERİ KUTUSUZ FAKAT KORUMA BANTLI OLARAK ÜRETMEKTEDİR. RESMİ KORE SAYFASINDA ÜRÜNLERİN HER PARÇASININ GERİ DÖNÜŞÜMÜNE DAİR BİLGİLER DE BULUNMAKTADIR. Gözenek ve pürüzlü cilt dokusunda etkili, cilde canlılık veparlaklık sağlayan %20 saf niasinamid içeren serum. (2021 yılı itibariyleKore’de üretilen en yüksek orada niasinamid içeren serumdur) ; %20 niasinamid, su yerine %64,5 şam gülü suyu, %8 gliseriniçerir. – ürününü %92,5’i aktif bileşenlerden oluşur! ; Niasinamid, suda çözünen bir B3 vitamini türüdür. Cildecanlılık sağlar, ton ve doku iyileştirir. Sebum ve gözenekler için etkili bakımsağlar. Cildin yağ dengesini koruma altına alır. Yeni oluşan akne – sivilcelekelerinde etkilidir. ; %64,5 şam gülü suyu sayesinde nem ve yatıştırma etkisinesahiptir. ; Bu ürün niasinamid oranı yüksek bir üründür. Bu ürünü tekbaşına kullandığınızda niasinamid oranının yüksek olması sebebiyle hafif birbeyazlık görünümü olabilir. Bunun sebebi ciltte ürünün emilebilmesinisağlayacak yeterli nemin olmamasıdır. Veya fazla miktarda niasinamiduygulanmasından kaynaklıdır. Ürünü 1 pompa uygulayınız. Sonrasında nemiarttırmak için nemlendirici krem kullandığınızdan emin olunuz. ; Niasinamid serum, Derma Factory markasınını farklı serumlarıile karıştırılıp uygulanarak farklı etkiler elde etmenizi sağlar. ; Gözenek bakım etkisini arttırmak için: real vera pore serumile 1 damla karıştırın. ; Nem etkisini arttırmak için: 1 pompa houttuynia cordata veyapropolis serum ile karıştırın. ; Daha elastik cilt için: yarım bezelye tanesi kadar %5bakuchiol ile karıştırın. ; Rahatlatıcı ve yatıştırıcı etkiyi arttırmak için: 1 pompacica %60.2 serum ile karıştırın. ; Nasıl kullanılır? Tonik sonrasında, 1 pompa serumu tüm yüzeuygulayınız. Ardından nemlendirici krem kullanınız. ; Ürün ph’ı : 6,4 ; Vegan ürün. ; Doku: yapışkanlık hissi yaratmayan şeffaf serum form. ; Miktar: 30 ml ; Made in Korea ;

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Cilt Tipi (moda-kişisel bakım):
Tüm Cilt Tipleri
Ek Özellik :
Vegan
Hacim (Kozmetik&Kişisel Bakım):
16 - 30 ml
Kullanım Amacı (kişisel bakım):
Aydınlatıcı
Marka:
DERMA FACTORY

Sık Sorulan Sorular

%20 Niasinamid İçeren Aydınlatıcı Cilt Bakım Serumu Derma Factory Niacinamide Serum 30Ml fiyatı ne kadar ?

%20 Niasinamid İçeren Aydınlatıcı Cilt Bakım Serumu Derma Factory Niacinamide Serum 30Ml fiyatı 442.91 TL olarak öne çıkmaktadır.

%20 Niasinamid İçeren Aydınlatıcı Cilt Bakım Serumu Derma Factory Niacinamide Serum 30Ml satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

%20 Niasinamid İçeren Aydınlatıcı Cilt Bakım Serumu Derma Factory Niacinamide Serum 30Ml En geç 09 Mayıs Perşembe günü kargoya verilir.

aZall.com, %20 Niasinamid İçeren Aydınlatıcı Cilt Bakım Serumu Derma Factory Niacinamide Serum 30Ml ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, %20 Niasinamid İçeren Aydınlatıcı Cilt Bakım Serumu Derma Factory Niacinamide Serum 30Ml ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

%20 Niasinamid İçeren Aydınlatıcı Cilt Bakım Serumu Derma Factory Niacinamide Serum 30Ml ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, %20 Niasinamid İçeren Aydınlatıcı Cilt Bakım Serumu Derma Factory Niacinamide Serum 30Ml ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.