Suint 2 İplik Bape Kapüşonu Fermuarlı Mavi Hırka - Premium Kalite 1. Sınıf

Kazancınız 8%
Yaza Merhaba
1,019.30 TL
933.68 TL
Kazancınız: 85.62 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 11 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Stil ve konforun mükemmel bir buluşması! Yüksek kaliteli malzeme ve şık tasarımıyla 2 İplik Bape Kapüşonu Fermuarlı Mavi Hırka, erkek giyiminde öne çıkan bir seçenek. Bu 1. sınıf hırka, mevsimlik kullanım için idealdir ve özel tasarım detaylarıyla tarzınızı öne çıkarır. Tarz ve Konfor: Bu hırka, rahatlığı ve şıklığı bir araya getiriyor. Oversize kalıbı, modern tasarım detayları ve nakış işlemeleri ile dikkat çekiyor. Kanguru cebi, günlük kullanımınızda pratiklik sağlarken tam fermuarıyla istediğiniz gibi giyilebilir. Premium Kalite: İki İplik Bape Kapüşonu Fermuarlı Mavi Hırka, premium kalite malzemelerle üretilmiştir. Dayanıklılığı ve uzun ömürlü kullanımıyla öne çıkar, böylece tarzınızı uzun süre koruyabilirsiniz. Mükemmel Uyum: S, M, L ve XL beden seçenekleriyle her vücut tipine uygun. Beden tablosunu inceleyerek kendinize en uygun olanı seçebilir, konforun ve tarzın tadını çıkarabilirsiniz. ÜRÜN ÖZELLİKLERİ Cinsiyet Erkek Kumaş İki İplik Mevsimlik Detay Kanguru Cepli Detay Kapüşona Kadar Tam Fermuarlı Detay Nakış İşlemeli ÜRÜN BEDEN TABLOSU Kalıp Oversize S Beden 55-69 Kiloya Uygun M Beden 70-79 Kiloya Uygun L Beden 80-89 Kiloya Uygun XL Beden 90-99 Kiloya Uygun

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Suint

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
L
Boy / Ölçü :
Standart
Cep Üst Giyim:
Tek
Cinsiyet:
Erkek
Desen :
Desenli
Kalıp :
Oversize
Kol Boyu:
Uzun
Kol Tipi:
Uzun Kol
Kumaş / İplik:
2 İplik
Kumaş Tipi :
Dokuma
Marka:
Materyal Moda:
Pamuklu
Renk :
MAVİ
Stil :
Sokak Stili
Ürün Detayı :
Fermuar
Yaş Grubu:
Yetişkin


Sık Sorulan Sorular

Suint 2 İplik Bape Kapüşonu Fermuarlı Mavi Hırka - Premium Kalite 1. Sınıf fiyatı ne kadar ?

Suint 2 İplik Bape Kapüşonu Fermuarlı Mavi Hırka - Premium Kalite 1. Sınıf fiyatı 933.68 TL olarak öne çıkmaktadır.

Suint 2 İplik Bape Kapüşonu Fermuarlı Mavi Hırka - Premium Kalite 1. Sınıf satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Suint 2 İplik Bape Kapüşonu Fermuarlı Mavi Hırka - Premium Kalite 1. Sınıf En geç 11 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, Suint 2 İplik Bape Kapüşonu Fermuarlı Mavi Hırka - Premium Kalite 1. Sınıf ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Suint 2 İplik Bape Kapüşonu Fermuarlı Mavi Hırka - Premium Kalite 1. Sınıf ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Suint 2 İplik Bape Kapüşonu Fermuarlı Mavi Hırka - Premium Kalite 1. Sınıf ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Suint 2 İplik Bape Kapüşonu Fermuarlı Mavi Hırka - Premium Kalite 1. Sınıf ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.