Evsay 10'Lu Kına Gecesi Nedime Bilekliği Çift Sıra Incili Kına Malzemeleri Ekru

Kazancınız 21%
Yaza Merhaba
400.00 TL
318.23 TL
Kazancınız: 81.77 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

10'lu Kına Gecesi Nedime Bilekliği Çift Sıra İncili Kına Malzemeleri, yeni modeliyle öne çıkıyor. Ürünümüz, incili ve çiçek süslemeleri ile göz alıcı bir görünüme sahiptir.

Ürün, sipariş üzerine hazırlanmaktadır. En geç 3 iş günü içerisinde kargoya verilmektedir. Ekstra durumlar için soru sor kısmından irtibata geçmeniz yeterlidir.

10'lu set halinde satılmaktadır. 1 adet sipariş verdiğinizde, 10 adet gönderilir.

Kına gecesi organizesinde kullanabileceğiniz bu bileklikler ile nedimelerinize özel bir hediye vermenin keyfini yaşayabilirsiniz.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Evsay

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Cinsiyet:
Kadın
Marka:
Renk :
Ekru
Yaş :
Yetişkin


Sık Sorulan Sorular

Evsay 10'Lu Kına Gecesi Nedime Bilekliği Çift Sıra Incili Kına Malzemeleri Ekru fiyatı ne kadar ?

Evsay 10'Lu Kına Gecesi Nedime Bilekliği Çift Sıra Incili Kına Malzemeleri Ekru fiyatı 318.23 TL olarak öne çıkmaktadır.

Evsay 10'Lu Kına Gecesi Nedime Bilekliği Çift Sıra Incili Kına Malzemeleri Ekru satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Evsay 10'Lu Kına Gecesi Nedime Bilekliği Çift Sıra Incili Kına Malzemeleri Ekru En geç 06 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, Evsay 10'Lu Kına Gecesi Nedime Bilekliği Çift Sıra Incili Kına Malzemeleri Ekru ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Evsay 10'Lu Kına Gecesi Nedime Bilekliği Çift Sıra Incili Kına Malzemeleri Ekru ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Evsay 10'Lu Kına Gecesi Nedime Bilekliği Çift Sıra Incili Kına Malzemeleri Ekru ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Evsay 10'Lu Kına Gecesi Nedime Bilekliği Çift Sıra Incili Kına Malzemeleri Ekru ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.