Donella 10'Lu Beli Kumaş Lastikli Kadın Büyük Beden Külot Ten - 1671T

Kazancınız 11%
Yaza Merhaba
758.90 TL
674.82 TL
Kazancınız: 84.08 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 11 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

10'lu Beli Kumaş Lastikli Kadın Büyük Beden Külot Ten - 1671t

Kadınların gündelik yaşamda rahat hareket edebilmeleri ve vücut sağlıkları için doğru ve kaliteli iç çamaşırı seçimi büyük önem taşır. Gün boyu cilde temas ettiği için, seçilen iç çamaşırı cilde nefes aldırabilmeli ve terlemeyi önlemeye yönelik olmalıdır.

10'lu Beli Kumaş Lastikli Kadın Büyük Beden Külot Ten, kaliteli dokusuyla rahatlıkla tercih edebileceğiniz bir üründür. %95 pamuk ve %5 elastan içeriği sayesinde hem rahat hem de esnek bir kullanım sunar. Bu özellikleriyle, sizlere konforlu bir deneyim sunar.

Donella marka iç çamaşırları, baskıları için kanserojen madde içermeyen boyalar kullanır ve ISO-9001 ve ISO-10002 sertifikalarına sahiptir. Bu sayede, güvenli ve sağlıklı bir şekilde kullanabileceğiniz iç çamaşırları sunar.

Ürünler, 10'lu paket halinde gönderilmektedir. Bu sayede, uzun süreli kullanım ve değişiklik yapma ihtiyacınızı karşılayacak büyük bir stoğa sahip olursunuz.

Gizlilik sizin için önemliyse, bu ürün tam size göre. Verdiğiniz siparişin paket içeriğini taşıma şirketi görevlisinden başka hiç kimse bilemez. Paket üzerinde ürün türü ile ilgili herhangi bir ibare bulunmaz. Eğer e-posta adresinizi paylaşmışsanız, ürün faturası direk e-posta adresinize gönderilir. E-posta adresiniz yoksa, ürün faturası paketin içerisine gizlenir.

Bu ürün Türkiye'de üretilmiştir. Yerli üretim olması, kaliteli ve güvenilir bir ürün aldığınızı gösterir.

Teslimat bilgisi olarak, hafta içi saat 17.00'ye kadar verdiğiniz siparişler gün içinde taşıma şirketine teslim edilmektedir.

Mevzuat gereği, hijyen nedeniyle iç giyim ürünlerinde değişim veya iade yapılamamaktadır. Ancak, ürünler denenmediği takdirde kontrollü bir şekilde değişim yapılabilir. Lütfen ölçülerinizi kontrol ederek doğru bedeni seçtiğinizden emin olun.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Beden :
3XL
Cinsiyet:
Kadın
Renk :
Ten
Yaş Grubu:
Yetişkin

Sık Sorulan Sorular

Donella 10'Lu Beli Kumaş Lastikli Kadın Büyük Beden Külot Ten - 1671T fiyatı ne kadar ?

Donella 10'Lu Beli Kumaş Lastikli Kadın Büyük Beden Külot Ten - 1671T fiyatı 674.82 TL olarak öne çıkmaktadır.

Donella 10'Lu Beli Kumaş Lastikli Kadın Büyük Beden Külot Ten - 1671T satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Donella 10'Lu Beli Kumaş Lastikli Kadın Büyük Beden Külot Ten - 1671T En geç 11 Mayıs Cumartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, Donella 10'Lu Beli Kumaş Lastikli Kadın Büyük Beden Külot Ten - 1671T ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Donella 10'Lu Beli Kumaş Lastikli Kadın Büyük Beden Külot Ten - 1671T ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Donella 10'Lu Beli Kumaş Lastikli Kadın Büyük Beden Külot Ten - 1671T ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Donella 10'Lu Beli Kumaş Lastikli Kadın Büyük Beden Külot Ten - 1671T ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.