PRİVATE 1000 Adet Baskısız Dekoratif Boş Şişe Standart Otel Tipi 30 Ml Silindir Şişe Şeffaf Hediyelik

Kazancınız 11%
Yaza Merhaba
4,019.95 TL
3,561.68 TL
Kazancınız: 458.27 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri
Mağaza Sahibini Tanıyalım

Ürün Açıklaması

1000 Adet Baskısız Dekoratif Boş Şişe Standart Otel Tipi 30 ml Silindir Şişe Şeffaf Hediyelik, tüm saç tipleri için uygun bir üründür.

Bu ürün 1. sınıf plastik malzemeden üretilmiştir ve oteller, moteller, pansiyonlar, hastaneler, misafirhaneler, spa salonları, güzellik salonları ve kuaförler gibi birçok farklı iş yerinde tek kullanımlık şampuan şişesi olarak kullanılmaktadır. Boş şişeleri 30 litre bidon şampuan, duş jeli, saç kremi ve sıvı sabun çeşitlerimizi de satın alabilirsiniz.

Bu silindir şişelerin çapı 3 cm, kapaksız gövde yüksekliği 4 cm ve kapaklı yüksekliği 6 cm'dir. Şişenin çevresi ise 9,75 cm'dir.

Eğer isterseniz şampuanlarınızın üzerinde marka ya da logo baskısı yapabileceğinizi unutmayın. Ancak, baskılı şampuanların adedi en az 5000 adet olmalıdır. Özel baskılı ürünlerde üretim sonrası istenen adetin üretim fazlası çıkabilir ve faturaya yansıtılır. Baskılı ürünler için logonuzu pdf olarak göndermeniz gerekmektedir. Şampuanların tek renk özel baskı ücreti 0.10 TL/bir adet olarak faturalandırılmaktadır.

Bu ürün 1000 adet olarak satılmaktadır. Ürünümüze ait video ve görseller Fikir Sahibiyiz Bilişim Teknolojileri tarafından eklenmiştir. Ancak, gönderdiğimiz ürün videolardaki görsellerdeki üründür. Üretimi bize ait olan bu ürünü satan altımıza fiyat giren diğer satıcıların videolardaki görsellerdeki ürünü göndermeleri mümkün değildir.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Cinsiyet (Kozmetik):
Unisex
Marka:
PRİVATE
Yaş Grubu:
Yetişkin
Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.