Mashotrend 100 Adet Çelik Halatlı Pvc Kapı Pencere Emniyet Kilidi - Pencere Çocuk Emniyet Kilidi -Beyaz Renk

Yaza Merhaba
6,499.90 TL
6,083.91 TL
Kazancınız: 415.99 TL
Stokta
Ücretsiz Kargo
En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri
Mağaza Sahibini Tanıyalım

Ürün Açıklaması

Anahtarlı Halatlı Pvc Kapı Pencere Emniyet Kilidi Anahtarlı Halatlı Pvc Kapı Pencere Emniyet Kilidi ; kapı ve pencereler için güvenli havalandırma sağlayan bir emniyet kilididir. Uygulandığı pencerenin tam açılmasını engelleyerek havalandırma sağlarken düşme vakalarının önüne geçer. Sadece anahtarı ile açılabildiğinden tam güvenlik sağlar. Özellikle çocuklu aileler, okullar, yurtlar, hastane ve oteller için pencere güvenliğinde en uygun çözümdür. Sürme kapı ve pencerelere de uygun havalandırmalı emniyet kilididir. Pvc, alüminyum, ahşap ve demir kapı ve pencerelere uygundur. Pakette bulunan akıllı vidalar kullanılarak elektrikli veya şarjlı bir tornavida ile montajı kolayca yapılabilir 450 KG kadar yük ve basınca dayanıklıdır. Çelik HALAT'dır. Halat Uzunlugu : 20Cm'dir. Paket İçeriği : 100 Adet Anahtarlı Halatlı Pvc Kapı Pencere Emniyet Kilidi

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Daha Fazla Mashotrend

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Koruyucu Kilit Çeşidi:
Dolap Kilidi
Marka:
Renk :
Beyaz


Sık Sorulan Sorular

Mashotrend 100 Adet Çelik Halatlı Pvc Kapı Pencere Emniyet Kilidi - Pencere Çocuk Emniyet Kilidi -Beyaz Renk fiyatı ne kadar ?

Mashotrend 100 Adet Çelik Halatlı Pvc Kapı Pencere Emniyet Kilidi - Pencere Çocuk Emniyet Kilidi -Beyaz Renk fiyatı 6083.91 TL olarak öne çıkmaktadır.

Mashotrend 100 Adet Çelik Halatlı Pvc Kapı Pencere Emniyet Kilidi - Pencere Çocuk Emniyet Kilidi -Beyaz Renk satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Mashotrend 100 Adet Çelik Halatlı Pvc Kapı Pencere Emniyet Kilidi - Pencere Çocuk Emniyet Kilidi -Beyaz Renk En geç 07 Mayıs Salı günü kargoya verilir.

aZall.com, Mashotrend 100 Adet Çelik Halatlı Pvc Kapı Pencere Emniyet Kilidi - Pencere Çocuk Emniyet Kilidi -Beyaz Renk ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Mashotrend 100 Adet Çelik Halatlı Pvc Kapı Pencere Emniyet Kilidi - Pencere Çocuk Emniyet Kilidi -Beyaz Renk ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Mashotrend 100 Adet Çelik Halatlı Pvc Kapı Pencere Emniyet Kilidi - Pencere Çocuk Emniyet Kilidi -Beyaz Renk ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Mashotrend 100 Adet Çelik Halatlı Pvc Kapı Pencere Emniyet Kilidi - Pencere Çocuk Emniyet Kilidi -Beyaz Renk ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.