Nova Touch Keratin Repairing And Renewing Drop Hair Serum 50 Ml Keyürün442 Isıya Karşı Koruma

Kazancınız 8%
Yaza Merhaba
149.00 TL
136.48 TL
Kazancınız: 12.52 TL
Stokta
En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.
+
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

NOVA Touch Keratin Onarıcı Ve Yenileyici Damla Saç Serumu 50 Ml Özellikle aşırı işlem görmüş veya yanmış saçlara özel olarak üretilmiştir. ; Güçlü içeriği ve etkisi ile ilk kullanımdan itibaren etkisini göstermeye başlayabilir. ; Saçlarda yağlanma hissi bırakmadan yumuşacık yapar ve ipeksi bir görünüm sağlar. ; Günlük kullanım için uygundur. ; Kırılmaları ve saç dökülmelerini önlemede yardımcı olur. ; İçeriğinde argan ve keratin başta olmak üzere bir çok besleyici ham madde bulunmaktadır. ; Zarar görmüş keratin tabakasına yeniden yapılandırarak saçlarda meydana gelen kırılma ve kopmaları engellemeye yardımcı olur ; Keratin saçlarınıza hızla nüfus eder yapılandırır, pürüzsüz canlı ve parlak görünmesini sağlar ; Saçlardaki elektriklenmeyi azaltır. ; Duştan sonra saçların kolay taranmasını sağlar. ; Dolgunluk hissi verir. ; Duştan sonra saçlarınızı havlu ile kuruladıktan sonra hafif nemli olan saçlarınızın saç tellerine masaj yaparak yediriniz. ; Her kullanımda 1 damlalık (ortalama 1 ML) kullanımlası yeterli olur. ; İhtiyaç halinde 2 damlalık da kullanılabilir. ; Fön makinası kullanmak istiyorsanız bakım süreçlerinde düşük ısıda uygulamanızı tavsiye ediyoruz. ; Uçucudur ve durulamaya gerek kalmaz. ; Hoş özel bir kokusu vardır. ; Saçın yağ dengesini ayarlar. KeyÜrün442

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Cinsiyet:
Unisex
Ek Özellik :
Anti Alerjik
Etki (kozmetik / kişisel bakım):
Besleyici / Onarıcı
Hacim (Kozmetik&Kişisel Bakım):
0-99 ml
Marka:
Nova
Renk :
Isıya Karşı Koruma

Sık Sorulan Sorular

Nova Touch Keratin Repairing And Renewing Drop Hair Serum 50 Ml Keyürün442 Isıya Karşı Koruma fiyatı ne kadar ?

Nova Touch Keratin Repairing And Renewing Drop Hair Serum 50 Ml Keyürün442 Isıya Karşı Koruma fiyatı 136.48 TL olarak öne çıkmaktadır.

Nova Touch Keratin Repairing And Renewing Drop Hair Serum 50 Ml Keyürün442 Isıya Karşı Koruma satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

Nova Touch Keratin Repairing And Renewing Drop Hair Serum 50 Ml Keyürün442 Isıya Karşı Koruma En geç 08 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilir.

aZall.com, Nova Touch Keratin Repairing And Renewing Drop Hair Serum 50 Ml Keyürün442 Isıya Karşı Koruma ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, Nova Touch Keratin Repairing And Renewing Drop Hair Serum 50 Ml Keyürün442 Isıya Karşı Koruma ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

Nova Touch Keratin Repairing And Renewing Drop Hair Serum 50 Ml Keyürün442 Isıya Karşı Koruma ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, Nova Touch Keratin Repairing And Renewing Drop Hair Serum 50 Ml Keyürün442 Isıya Karşı Koruma ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.