0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

Animasyon Filmleri 

Film izlemek pek çok insanın hobileri arasındadır. Yerli, yabancı, animasyon, belgesel film gibi pek çok film kategorisinin milyonlara ulaşan izleyici kitlesi mevcuttur. Tek başına veya kalabalıklar içinde, evde ya da sinemada nerde olursa olsun film izlemek en iyi aktivitelerden biridir. İzin gününüzü geçirmek için, akşamları günün yorgunluğunu atmak için veya sadece keyifli vakit geçirmek için yapılabilecek şeylerin başında film izlemek gelir. Bu filmler arasında 7’den 70’e herkesin ilgiyle beğenerek izlediği animasyon filmler en çok tercih edilen seçenekler arasındadır.  

Animasyon filmleri genel olarak birden fazla resmin art arda hızlı bir şekilde ilerlemesiyle elde edilen filmlerdir. Animasyon filmlerin üretilebilmesi için birden fazla program mevcuttur. Genel olarak 3D animasyon filmler olarak üretilen bu filmler görsel kalitesi oldukça yüksek filmlerdir.  

Animasyon Filmlerin Özellikleri  

Animasyon filmlerinin izleyicileri oldukça eğlenceli bir kitledir. Bu nedenle animasyon filmleri ilgi çekici şekilde oluşturulurlar. Animasyon filmleri diğer filmlere göre telif sorunlarının daha az yaşandığı filmlerdir. Çekim maliyeti diğer filmlere göre daha düşüktür. Sadece çocukların değil aynı zamanda yetişkinlerin de ilgisini çeker. Görsel içerikleri diğer filmlere göre daha yoğundur. 

 Görselliğin son derece ön planda olduğu bu filmlerin çekimi oldukça kolaydır. Örneğin gerçek oyuncu ve gerçek setlerden oluşan filmlerde hayal gücünün belli sınırları vardır. Animasyon filmler ise sınırsız bir hayal gücü sunar izleyicilere. İstenilen her şeyin yapılabilmesi ve özgürce izleyiciye sunulabilmesi için en iyi yöntemlerden biri animasyon filmleri çekmektir. Hayal gücünün sınırsız yansıtıldığı DVD animasyon filmleri için sitemizde detaylı bir inceleme yapabilir, dilediğiniz filmi her bütçeye uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.  

Ailenizle Geçireceğiniz Keyifli Vakitler  

Ailenizde birlikte film izlerken çoğunlukla genel izleyici kitlesine hitap eden filmler tercih ederiz. Fakat daha küçük yaşlardaki çocuklarınız için bu filmler ilgi çekici olmayabilir.Eğlenceli çocuk animasyonları yetişkinlerin de çocuklarıyla beraber severek izlediği filmlerdir. Çocuğunuzun film izlerken eğlenip aynı zamanda eğitici şeyler öğrenmesi her anne babanın isteğidir. Animasyon filmler hem sizin hem de çocuklarınız için keyifli vakit geçirebileceğiniz zamanlardır.  

Eğitici çocuk animasyonları çocuğunuzun keyifli vakit geçirirken aynı zamanda filmin içerdiği mesajlar sayesinde farkındalık kazanmasını sağlayacaktır. Çocuğunuzun bilişsel gelişimi için faydalı olan bu filmlerde çocuğunuza zarar verici ögeler içermez. Bu nedenle çocuk filmlerini rahatça çocuklarınıza izletebilirsiniz. Afacan, Arkadaşım Max, Ayşecik, Rafadan Tayfa Göbeklitepe gibi yerli çocuk filmleri DVD’si satın almak için sitemizde detaylı bir inceleme yapabilirsiniz.  

Sevilen Animasyonlar ve Canlandırma Filmleri  

Animasyon filmleri genel olarak son yıllarda ilgi görmeye başlayan canlandırma filmleri olup oldukça eğitici ve öğretici filmlerdir. Sadece çocukların değil aynı zamanda yetişkinlerin de beğenerek takip ettiği animasyon filmlerin vizyona girdiği süreyi kaçırdığınız için üzülmemelisiniz. Sinemaya gitmeyi sevmiyorsanız veya vizyon tarihini kaçırdıysanız istediğiniz animasyon filmini DVD olarak satın alabilirsiniz. Sinemada izlediğiniz ve çok beğendiğiniz bir animasyonu daha sonra izleyebilmek için de DVD animasyon satın alabilirsiniz. 

 Çocuklar için çizgi filmler oldukça dikkat çekici ürünlerdir. İzlediği bir çizgi film animasyonu daha sonra defalarca izleyebilir. Aynı animasyonu birden fazla kez izlemek çocuğunuzu güvende hissettirir ve her izlediğinde farklı bir şey çıkarmasına yardımcı olur. Hafızasını güçlendirir ve görsel hafıza gelişimine yardımcı olur. DVD çizgi filmler satın almak için sitemizde detaylı bir inceleme yapabilir, dilediğiniz filmi her bütçeye uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.  

DVD Animasyon Filmi Güncel Fiyatları 2021 

Animasyon filmleri sinema sektörüne son yıllarda giriş yapmış bir türdür. Gelişimi için yapılan yatırımların miktarı önemlidir. Sanatta telif hakkı oldukça önemlidir. Sinema sektörünün ilerlemesi ve sinema emekçilerinin emeklerinin karşılığını alabilmesi için satın aldığınız filmlerin orijinal olmasına dikkat etmelisiniz. Sitemizde sattığımız tüm filmler orijinaldir. Yüksek çözünürlükte izleyeceğiniz animasyon filmleri sitemizden satın alabilirsiniz. Film DVD fiyatları genellikle uygun fiyatlı ürünlerdir.  

Çoğunu sinema bileti fiyatına alabileceğiniz bu ürünler DVD koleksiyonunuzda sonsuza kadar kalacaktır. Yeni çıkan DVD filmler için sitemizde detaylı bir inceleme yapabilir, istediğiniz filmi size uygun fiyatlara satın alabilirsiniz. Çizgi film fiyatları her ailenin ulaşabilmesi için oldukça uygun fiyatlı ürünlerdir. DVD fiyatları genel olarak DVD içerisinde bulunan ek özellikler ve DVD kalitesine göre farklılık gösterir. Uygun fiyatlı DVD çizgi filmleri satın almak için sitemizde detaylı bir inceleme yapabilir, dilediğiniz filmi her bütçeye uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz. 

DVD Animasyon Filmleri Nereden ve Nasıl Temin Edebilirim?  

DVD’ler satışa çıkmasıyla dijital sitelerde online alışveriş olarak satışa çıkması hemen hemen aynı tarihlerdedir. Bu nedenle online alışveriş olarak DVD satın almak oldukça pratiktir ve satın aldıktan sonra kısa bir sürede elinize ulaşır. DVD film satın almanın en güvenilir yolu online alışveriştir. DVD filmler genel olarak sınırlı sayıda baskılarla üretilirler. Bu nedenle piyasaya çıktıktan kısa bir süre sonra tükenme ihtimalleri vardır. 

İlk baskısını satın alamazsanız bir sonraki baskının çıkmasını beklemek zorunda kalacaksınız. DVD film satın alırken baskının çıkma tarihinden itibaren kısa bir süre içinde satın almanız gerekmektedir. DVD satan yerlerde satın alacağınız DVD’nin orijinal olup olmadığından emin olmalısınız. 

En Çok İzlenen Animasyon Filmler Nelerdir? 

Animasyonlar yetişkinlerin de çocuklarıyla beraber severek izlediği filmlerdir. Çocuğunuzun film izlerken eğlenip aynı zamanda eğitici şeyler öğrenmesi her anne babanın isteğidir. Animasyon filmler hem sizin hem de çocuklarınız için eğlenceli vakit geçirebileceğiniz zamanlardır. Afacan, Arkadaşım Max, Ayşecik, Rafadan Tayfa Göbeklitepe en çok izlenen yerli çizgi film animasyonlarıdır. Oyuncak hikayesi, Arabalar, Neşeli Ayaklar, Karlar Ülkesi Frozen, Kayıp Balık Nemo, Çılgın Hırsız, Aslan Kral, Şirinler, Barbie, Scooby Doo ise izleyicilerin beğenisine sunulan ve ilgiyle karşılanan en çok izlenen animasyonlar arasında yerini almış durumdadır. En sevilen animasyonları sitemizden satın alabilirsiniz.  

Yabancı Animasyonları Nasıl İzleyebilirim? 

Animasyon filmler hayatımıza son yıllarda girmiş bir film türüdür. Yabancı animasyonların Türkçe dublajları oldukça rağbet gören animasyonlardır. Animasyon filmlerin dublaj versiyonları diğer film türlerine göre daha çok tercih edilen film türleridir. Cem Yılmaz, Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Okan Bayülgen, Yekta Kopan, Ata Demirer gibi sanatçıların seslendirdiği animasyon filmleri izlemek oldukça keyifli olacaktır. Buz Devri serisi dublajının oldukça kalitesi olduğu ve milyonlar tarafından izlenen başarılı bir animasyon örneğidir. İstediğiniz filmin animasyonunu alt yazılı veya Türkçe dublajlı olarak satın alabilirsiniz. 

Kazancınız 10%
100.00 TL 89.90 TL
Kazancınız 40%
100.00 TL 59.90 TL
Kazancınız 40%
100.00 TL 59.90 TL
Kazancınız 13%
80.00 TL 69.90 TL
Kazancınız 30%
100.00 TL 69.90 TL
Kazancınız 40%
100.00 TL 59.90 TL
Kazancınız 40%
100.00 TL 59.90 TL
Kazancınız 40%
100.00 TL 59.90 TL
Kazancınız 40%
100.00 TL 59.90 TL
Kazancınız 40%
100.00 TL 59.90 TL
Kazancınız 40%
100.00 TL 59.90 TL
Kazancınız 30%
100.00 TL 69.90 TL
Daha fazla göster
Marka
    Tümünü göster (26)
Mağaza
Fiyat

 – 

  • 59.9
  • 1527.27