0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

ADORE OYUNCAK 5303 Sylvanian Families, Kırmızı Çatılı Başlangıç Evi, +4 Yaş

Kazancınız 7%
1,368.54 TL
1,279.50 TL
Kazancınız: 89.04 TL
Tükendi
Ücretsiz Kargo
En geç 29 Nisan Pazartesi günü kargoya verilir.
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

Sylvanian Families Başlangıç Evi ile hemen Sylvanian Families'in sevimli dünyasına katıl ! 2 Katlı kırmızı çatılı başlangıç evinin içinde hemen oyuna başlayabilmen için bir adet Sylvanian Families Çikolata kulaklı tavşan kız figürü Freya, 1 adet masa, 2 adet sandalye, mutfak, bıçak, yatak ve merdiven bulunmaktadır Üst katın zemini çıkarılabilir niteliktedir. Böylelikle evini tek katlı ama uzun bir verandalı ev olarak kullanabilirsin. Başlangıç evinin açılıp kapanabilen pencereleri ile oyun oynarken çok keyif alacaksın ! Ayrıca Sylvanian Families'in birleştirilebilir niteliği ile  kırmızı çatılı başlangıç evini,kırmızı çatılı ışıklı şehir evi ile birleştirip kocaman bir malikaneye de sahip olabilirsin. 
Önemli Not: Ürün başlığında çoklu adet belirtilmedi ise bir adet ürün gönderimi yapılacaktır. Ürün renk seçimi yapamıyorsanız stok durumuna göre karışık renklerde ürün gönderimi yapılacaktır.
5054131053034
Önemli Not: Ürün başlığında çoklu adet belirtilmedi ise bir adet ürün gönderimi yapılacaktır. Ürün renk seçimi yapamıyorsanız stok durumuna göre karışık renklerde ürün gönderimi yapılacaktır.

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Marka:
ADORE OYUNCAK
Yaş Grubu (anne - bebek):
3 - 4 yaş

Sık Sorulan Sorular

ADORE OYUNCAK 5303 Sylvanian Families, Kırmızı Çatılı Başlangıç Evi, +4 Yaş fiyatı ne kadar ?

ADORE OYUNCAK 5303 Sylvanian Families, Kırmızı Çatılı Başlangıç Evi, +4 Yaş fiyatı 1279.50 TL olarak öne çıkmaktadır.

ADORE OYUNCAK 5303 Sylvanian Families, Kırmızı Çatılı Başlangıç Evi, +4 Yaş satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

ADORE OYUNCAK 5303 Sylvanian Families, Kırmızı Çatılı Başlangıç Evi, +4 Yaş En geç 29 Nisan Pazartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, ADORE OYUNCAK 5303 Sylvanian Families, Kırmızı Çatılı Başlangıç Evi, +4 Yaş ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, ADORE OYUNCAK 5303 Sylvanian Families, Kırmızı Çatılı Başlangıç Evi, +4 Yaş ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

ADORE OYUNCAK 5303 Sylvanian Families, Kırmızı Çatılı Başlangıç Evi, +4 Yaş ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, ADORE OYUNCAK 5303 Sylvanian Families, Kırmızı Çatılı Başlangıç Evi, +4 Yaş ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.