0 850 241 81 81 Türkiye'nin 81 İlindeyiz!

HPI 120082 Jumpshot St V2 1/10 2Wd Electrıc Stadıum Truck

6,502.48 TL
Tükendi
Ücretsiz Kargo
En geç 29 Nisan Pazartesi günü kargoya verilir.
Favorilere ekle
Teslimat
Ödeme Seçenekleri

Ürün Açıklaması

JUMPSHOT ST V2  1/10 2WD ELECTRIC STADIUM TRUCK

Jumpshot ST, Jumpshot platformunun stadyum kamyonu versiyonudur , dar yarış kaportasına ve ekstra genişliğe sahip duruşa sahiptir ve bu da istif aracına mükemmel görünüm ve mükemmel performans sunar! Şık yarış vücudunun altında şasi, güvenilir bir şasi ve merkez dengeli ağırlık vermek için Savage tarzı TVP (İkiz Dikey Tabak) tasarımdır. Jumpshot ST'nin modüler tasarımı, tüm elektronik cihazlar için basit bakım ve çarpma koruması sağlar. Aküye istif aracının altından kolaylıkla erişilebiliyor, bu nedenle daha eğlenceli sürüş için pilleri değiştirmek çok kolay ve hızlı!

Jumpshot ST, elemanlara karşı korunan bir radyo kutusu, suya dayanıklı bir direksiyon servoına sahip doğrudan bağlantılı bir direksiyon sistemi ve güçlü arka tekerlek 2WD aktarma organı özelliği taşıyor. Komple bir bilyalı rulman seti, şasinin arkasına takılan fırçalanmış motordan herhangi bir güç kaybetmeden her pil takımından en iyi şekilde faydalanmanızı sağlar. Bu çim, çamur, asfalt, çakıl veya başka herhangi bir şey olsun, istediğiniz arazide patlatabileceğiniz anlamına gelir! 
 

TAM AYARLANABİLİRLİK 
Jumpshot ST, kutudan çıkardığı fantastik sürüşü ve mükemmel bir performans sergiliyor ancak isterseniz, gerçek bir canavarca kamyona benzeyen birçok ayar ayarlamanın kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştiriliyor! Sürüş yüksekliği, şok açısı ve daha fazlası gibi ayarlamalar, kaputun altına dalmak istiyorsanız, parmaklarınızla veya bir anahtarla yalnızca bir dönüş uzaktır - HPI, kendi canavarca araç mekanik sürücünüz ve sürücünüz olmanızı kolaylaştırır! Kamber ayarları gibi daha karmaşık ayarlamalar, RC hobi dükkanından alabileceğiniz seçenek parçaları ile yapılabilir. 

KESİNTİSİZ HAREKET İÇİN ARAZİ YARIŞ LASTİKLERİ!
Jumpshot ST, her yere büyük bir arazi lastiği ile donatılmıştır, böylece istediğiniz yere götürebilirsiniz: yol boyunca, otlarla, çakıl ve kir üzerinde - onu her yere götürebilirsiniz! Dayanıklı ve su tutmayan diş dizaynı sayesinde ıslak malzemeye de basabilirsiniz: Geniş lastikler, çamurdan, karlardan ve atlayışlardan ve yolunuza girebilecek engellerden ötürü kaymaya izin verir! Dört lastiğin hepsi, Jumpshot ST'nin RC garajındaki bir rafta harika görünmesine ya da kir ve kaya biriktirmesine yardımcı olan, çok serin çoklu kol tekerleklerine sarılır! 

YÜKSEK EĞLENCE İÇİN YAPI
Jumpshot ST, efsanevi ve ödüllü Savage gibi inşa edilmiş ve TVP (İkiz Dikey Tabak) hafif alüminyum şasi ile önten arkaya doğru ilerliyor. Şasi plakaları arasına yerleştirilen batarya ve elektronik kutuları, ayrıca direksiyon modülü ve şanzıman ile süspansiyon bağlantıları bulunur. Bu, Jumpshot ST'yi çok güçlü ve süper dayanıklı hale getirir, böylece saatlerce ve saatlerce eğlenebilirsiniz! (Jumpshots, modüler bir şasiye sahiptir - Gösterilen Jumpshot MT şasisi)

TÜMLEŞİK DİŞLİ DİFF
Güçlü bir dişli diferansiyel, arka tarafa monte edilen motordan arka tekerleklere güç aktarılmasına yardımcı olur; 4 dişli yapısı, atlamaları vurduğunuzda gücü birazcık ciddi hız ve eğlencelerle kesmenizi sağlar!

KORUMA ELEKTRONİĞİ
Jumpshot ST, ıslak koşullarda çalışmanızı sağlar, çünkü elektronik hız kontrol cihazı ve direksiyon servo sistemi tamamen suya dayanıklıdır, ayrıca alıcı ve pil, en kötü çamur ve büyük su sıçramalarını onlardan uzak tutmak için özel bölmelerinde korunur. (Jumpshots, modüler bir şasiye sahiptir - Gösterilen Jumpshot MT şasisi)

ALTTAN ERİŞİM PİL YATAĞI
Jumpshot ST, kasanın altına menteşeli bir pil kapağı özelliği taşıyor; böylece pil takımlarını değiştirmek için cesedi kaldırmanız gerekmiyor. Arkadaşlarınızla birlikte araba kullanmak hiç bu kadar kolay olmamıştı! Pil kapağı metal bir klipsle sabitlenir ve tam boy boyun eğilmesi bir kasa çerçevesi olarak işlev görmesini sağlar. 
 
GENEL ÖZELLİKLER
- Fabrikada inşaa hazır 2WD ST Kamyon
- Sert alüminyum TVP şasi tasarımı
- Pil kutusu, 7.2 - 8.4 NiMH bataryalara ve LiPo bataryalara uyuyor
- Şasi altından kolaylıkla erişilebilen pil yatağı.
- HPI SC-3SWP2 Sugeçirmez LiPo'ya hazır ESC
- Kapalı alıcı kutusu
- 2,4 GHz radyo sistemi
- Yağ doldurulmuş amortisörler
- Çift salıncaklı süspansiyon tasarımı
- Sağlam gövde montajları
- Standart 12mm altıgen hub tekerlek donanımı
- En yeni HPI grafikleriyle kamyon stili gövdesi
- Geniş arazi lastikleri
- Siyah 8 kollu jantlar

TEKNİK ÖZELLİKLER

Uzunluk: 420mm
Genişlik: 315mm
Yükseklik: 190mm
Dingil mesafesi: 275mm
Ağırlık: 1,70kg

Paket içinden 8.4V 3300 Ni-Mh Batarya Çıkmaktadır.Tamamlamak için gerekenler 

4 adet kalem pil Kumanda için
Şarj Aleti
 
 
 
 

İlginizi Çekebilecek Ürünler

Yorumlar

Gönderi bulunamadı

Özellikler

Maksimum Hız:
30-45 km/saat
Marka:
HPI

Sık Sorulan Sorular

HPI 120082 Jumpshot St V2 1/10 2Wd Electrıc Stadıum Truck fiyatı ne kadar ?

HPI 120082 Jumpshot St V2 1/10 2Wd Electrıc Stadıum Truck fiyatı 6502.48 TL olarak öne çıkmaktadır.

HPI 120082 Jumpshot St V2 1/10 2Wd Electrıc Stadıum Truck satın alındıktan ne zaman sonra kargoya verilir ?

HPI 120082 Jumpshot St V2 1/10 2Wd Electrıc Stadıum Truck En geç 29 Nisan Pazartesi günü kargoya verilir.

aZall.com, HPI 120082 Jumpshot St V2 1/10 2Wd Electrıc Stadıum Truck ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor mu?

Evet, aZall.com, HPI 120082 Jumpshot St V2 1/10 2Wd Electrıc Stadıum Truck ürünü için iade / değişim olanağı sağlıyor.

HPI 120082 Jumpshot St V2 1/10 2Wd Electrıc Stadıum Truck ürününü aZall.com üzerinden satın almak güvenli mi?

Evet, HPI 120082 Jumpshot St V2 1/10 2Wd Electrıc Stadıum Truck ürününü satın alırken paylaştığınız tüm bilgiler, aZall.com - PayTR ile oluşturulan güvenli altyapı ve kart güvenliği özelliği sayesinde koruma altındadır.

Güvenli Alışveriş

Müşterilerimizin verileri güçlü alt yapımızda koruma altındadır.

Değişim ve İade

Değişim ve İade garantili ürünler.

aZall Mobilde Yanınızda

Mobil uygulamamızı indirin fırsatları kaçırmayın.

Hızlı Teslimat

Aynı gün kargo seçeneği ile hızlı teslimat.